Mark Wahlberg nemes célra ajánlotta fel legutóbbi gázsiját

Sokan kiakadtak a színészre, hogy A világ összes pénze utóforgatásáért másfél milliót tett zsebre, míg női partnere mindössze ezer dollárt.

Mi is írtunk arról, hogy Mark Wahlberg tetemes összeget szakított A világ összes pénze pótforgatásával: míg Michelle Williams mindössze ezer dollárt, addig ő másfél milliót tehetett zsebre a néhány napos munkáért. A közvélemény kiakadt ezen az arcátlan méltánytalanságon, és talán ez lehetett az oka, hogy a színész az egész összeget felajánlotta a Time'sUp kampányt indító alapítványnak, ami a bántalmazott nők megsegítésére és jogi védelmére jött létre.

Wahlberg másfél milliója mellé félmillióval beszállt a neves hollywoodi ügynökség, a William Morris Endeavor is. Michelle Williams örömmel nyilatkozott erről:

A mai nap nem rólam szól. Színésznő társaim mellém álltak, és kiálltak mellettem, aktivista barátaim megtanítottak arra, hogy hallassam a hangomat, a hatalommal rendelkező férfiak pedig meghallgattak és cselekedtek. Ha valóban egy olyan világban akarunk élni, ami az egyenlőségen alapul, akkor mindannyiunknak ugyanannyit kell beleadnunk és áldozatokat kell hoznunk. A mai nap emlékezetes marad Mark Wahlbergnek, a WME-nek és mindazon nőknek és férfiaknak hála, akik részt vettek a magvalósításában.

Williams Anthony Rappnek is köszönetet mondott - a Star Trek: Discovery színésze vallott először arról, hogy Kevin Spacey molesztálta, és ennek hatására mert a nyilvánosság elé állni a többi bántalmazott. Spacey-t ezután rögtön eltávolították A világ összes pénzéből. (Forrás: The Wrap)