Matthew McConaughey halálközeli élménye kellett ehhez a filmhez

Megszámlálhatatlanul sok híresség szerepel a Másnaposok sztárjának websorozata alapján forgatott nagyjátékfilmben. Nézd meg az előzetest!

A később a Másnaposokkal híressé vált Zach Galifianakis websorozata, a Between Two Ferns with Zach Galifianakis még 2008-ban indult a Funny Or Die berkeiben, és nagyjából az a lényege, mint egykor a Friderikusz Sándor-féle Meglepő és mulatságos című show részeként Hunyadi Tamás és Beleznay Endre vezetésével futott álriportoknak (azzal a különbséggel, hogy itt azért az „áldozatok” nagyjából tudják, mire számíthatnak).

Galifianakis tehát a szériában egy mérhetetlenül hülye riporter bőrébe bújva tesz fel offenzív és túl intim kérdéseket olyan sztároknak, mint Natalie Portman, Bradley Cooper, Charlize Theron, Bruce Willis, Brad Pitt vagy maga Barack Obama egykori amerikai elnök. Ja, és mindezt, a műsor címéhez hűen, két páfrány között teszi.

A nagy sikerre való tekintettel pedig most elkészült a műsor rendkívül önfreflektív nagyjátékfilmes verziója, ami úgy kezdődik, hogy Galifianakis már továbblépne a websorozattól, hogy egy rendes csatorna sztárja legyen, de a Matthew McCoanughey-vel folytatott beszélgetés során egy bizarr baleset következtében majdnem megöli a sztárt, így Will Ferrell (!) nyomására és a reputációját helyreállítandó arra kényszerül, hogy az országot bejárva még tíz további sztárral készítsen „interjút”.

Az álriporter a Between Two Ferns: The Movie-ban olyan sztárokat fog sértegetni, mint Benedict Cumberbatch, Brie Larson, Peter Dinklage, Keanu Reeves, Paul Rudd, Tessa Thompson vagy Másnaposok-beli kollégája, Ed Helms. John Legend feleségére, a modell-műsorvezető Chrissy Teigenre pedig még esélye lesz rá is nyomulni. A még Between Two Ferns-szűzként, azaz kívülállóként is rendkívül viccesnek ígérkező film szeptember 20-án kerül fel a Netflixre.


(via Consequence of Sound)