Matthew Perry önéletrajzi filmet készített volna, már azt is tudta, ki lenne a főszereplő

Az október végén elhunyt sztár a halála előtt egy nappal beszélt erről Athenna Crosby modellnek egy vacsorán. Valószínűleg a saját önéletrajzát készült volna filmre vinni.

Athenna Crosby, akit Matthew Perry halála előtt egy nappal fotóztak le a színész társaságában, miközben együtt vacsoráztak a Hotel Bel-Airben, azt nyilatkozta a napokban a People magazinnak, hogy a Jóbarátok sztárja „szeretett volna egy filmet készíteni az életéről”. Az ismert modell-színésznő hozzátette, hogy Perry „azt akarta, hogy Zac Efron alakítsa újra őt, mert olyan jó munkát végzett a Megint 17 idején”.

Matthew Perry a Megint 17-ben Mike, a középkorú apa és férj szerepében volt látható, akire sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt volna, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Mostanra azonban a házassága tönkrement – ám ekkor csoda történik, és hősünk egyik pillanatról a másikra 17 évesként ismét a középiskolában (és Zac Efron bőrében) találja magát, ráadásul egy osztályban a saját gyerekeivel! Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük és megismerje őket, és közben talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia...

 

Michelle Trachtenberg, Zac Efron, Leslie Mann és Matthew Perry a Megint 17 2009-es Los Angeles-i díszbemutatóján (forrás: Kevin Winter/Getty Images)

 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Jóbarátok 54 éves sztárját október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonában. Halálát fulladás okozta a saját jakuzzijában. Bár a színész esetében ismert tény volt az éveken át tartó küzdelme a különböző függőséggel, a kiérkező rendőrök nem találtak kábítószert a helyszínen. A nemrégiben elkészült toxikológiai jelentés is azt állapította meg, hogy sem metamfetamin, sem pedig fentanil nem volt Matthew Perry szervezetében a halálakor. Bár a színész otthonában találtak tablettákat, ezeket orvos írta fel neki, és megfelelően voltak tárolva, semmi sem utalt arra, hogy ezek járultak volna hozzá a halálához.

A filmterv, amelyben Zac Efron alakította volna Mathhew Perryt, valószínűleg a Jóbarátok sztárjának tavaly megjelent új könyve, a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című önéletrajzi kötete alapján készült volna, amelyben kendőzetlen őszinteséggel leírt mindent a gyógyszer- és alkoholfüggőségéről, de arról is, mikor és hogyan bonyolódott futó kalandba Cameron Diazzal, Gwyneth Paltrow-val és Salma Hayekkel (a legmegrázóbb, de egyben legérdekesebb sztorikat ebben a PORT-cikkben gyűjtöttük össze).

5 szomorú sztori a Jóbarátok sztárjának kisiklott életéből

Matthew Perry az új könyvében őszintén leírt mindent.

Tovább

 

(via People)