Még várhatunk: 2027-ben jön a Jégvarázs 3

Sőt, a Walt Disney Animation kreatív igazgatója nemrég bejelentett egy negyedik részt is.

Most már hivatalos: a Jégvarázs 3 majd csak 2027. november 24-én fog mozikba kerülni. A premieridőpontot napokkal azután jelentették be, hogy Jennifer Lee, a Walt Disney Animation kreatív igazgatója megosztotta a Jégvarázs 3 néhány koncepciórajzát a D23-on (ezeken Elsa lovagol, míg Anna egy másik lovon ül Olaffal, a Josh Gad által megszólaltatott, rendkívül népszerű hóemberrel). Jennifer Lee a Disney nagyszabású rendezvényén azt is megerősítette, hogy egy negyedik animációs film is készül majd idővel.

Forrás: Fórum Hungary

 

A Jégvarázs 3 eredetileg 2026-ban került volna mozikba, de mint sok más nagy film, ez is megsínylette a világméretű koronavírus-járvány alatti lezárásokat, valamint a hollywoodi színészek és forgatókönyvírók sztrájkját. Ezek miatt tetemes csúszással kellett számolnia a Disney-nek a tervezetthez képest.

A Jégvarázs-franchise a Disney számára igazi aranybánya: a 2013-as első rész 1,28 milliárd dollárt hozott a konyhára, a 2019-es folytatás pedig még ennél is többet, 1,45 milliárd dollárt kaszált.

(via The Hollywood Reporter)