Meghalt a Deadpool 2 forgatásán egy kaszkadőrnő, Ryan Reynolds nagyon szomorú

A színész hétfőn adott ki egy közleményt, melyben azt írja, megszakad a szíve a vasárnap elhunyt kaszkadőrnőért.

A Twitteren így ír az esetről: 

„Ma tragikusan elvesztettünk egy stábtagot a Deadpool forgatása közben. Megszakad a szívünk, meg vagyunk döbbenve… de tudjuk, hogy semmi nem érhet fel azzal a fájdalommal, amit a családja és szerettei érezhetnek ezekben a pillanatokban. A szívem ott van minden egyes emberrel, aki valaha találkozott vele."

A szemtanúk beszámolói alapján a tragikus baleset a reggeli órákban történt: Joi “SJ” Harris elvesztette uralmát motorja fölött, és áttörte a stúdió üvegablakát. A vizsgálat már folyamatban van.

A film rendezője, David Leitch szintén megemlékezett a tragikus balesetről: „Mélyen elszomorít kaszkadőrünk mai halála. Nem lehet szavakkal kifejezni, hogyan érzek én és az egész stáb a tragédiával kapcsolatban. Gondolataink a családjával, barátaival és szeretteivel vannak ezekben a nehéz időkben.”

A kaszkadőrnő halála kapcsán a 20th Century Fox is részvétét fejezte ki.

A Deadpool 2 főszereplője Ryan Reynolds lesz, David Leitch rendező Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyve alapján készíti a filmet, a stábhoz csatlakozott Zazie Beetz és Josh Brolin, a filmet 2018. június 1-jén mutatják be Amerikában.

Kaszkadőrnek (és kaszkadőrként melózó színésznek ) lenni nem egy életbiztosítás: júliusban a Trónok harca forgatásán hunyt el egy kaszkadőr, múlt héten pedig Tom Cruise is megsérült a Mission: Impossible forgatásán.

via Variety.com