Megjelent a Donald Trump életéről szóló film első előzetese

Sebastian Stan bújt Donald Trump bőrébe.

Megjelent a Donald Trump életéről szóló életrajzi film első előzetese. Az alkotás The Apprentice címet kapta, ami magyarul annyit jelent, hogy „A kezdő vagy Az újonc”. Az alkotást Ali Abbasi rendezi, a főszerepeket pedig Sebastian Stan és Jeremy Strong játsszák. 

A Donald Trumpról szóló film a  cannes-i fesztiválon debütált, októberben pedig a mozikba is megérkezik, így a készítők be is mutatták az első trailert. Ezekből a jelenetekből már képet kaphatunk arról, milyen volt az egykori amerikai elnök fiatalkorában. A történet Donald Trumpra és egykori mentorára, Roy Cohnra fókuszál.

Ez egy sztori arról, hogyan kezdte meg  ingatlanbirodalmának kiépítését a fiatal Donald Trump New Yorkban az 1970-es és 80-as években.

Érdekes párbeszéddel indult a kapcsolatuk

A trailerben látható Trump és Cohn legelső találkozása is:

Az a Roy Cohn? Maga brutális”

– mondta a Donald Trumpot alakító színész, Sebastian Stan.

Az 1986-ban elhunyt ügyész azt is megtanította Trumpnak, mi a titok a győzelemhez:

Támadj, támadj, támadj! Ne ismerj el semmit, tagadj mindent, bármi is történik, győzelmet követelsz, és soha nem ismered be a vereséget. Hajlandónak kell lenned bármit megtenni bárkivel, hogy győzz”

– hallható a tanács az előzetesben is.

Egy ponton a filmben látható Trump akkor is, amikor egy Reagan-féle „Make America Great Again” kitűzőre néz, ami magyarra fordítva annyit tesz ki, hogy „Tegyük újra naggyá Amerikát. Ez volt a volt amerikai elnök szlogenje is 2016-ban a választások alatt. 

A filmben szerepet kapott Maria Bakalova is, aki az üzletember és politikus volt felesége, Ivana Trump bőrébe bújik.

Forrás: Hollywood Reporter