Megkerült Schwarzenegger és DeVito hiányzó ikertestvére

Ki nem találná, ki fogja játszani az Ikrek második részének egyik főszerepét.

Már jó ideje pletykálják, hogy folytatás készül a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb vígjátékához, az Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito főszereplésével készült Ikrekhez. Sőt nem hivatalosan már az is felmerült, hogy a rendhagyó ikerpárhoz a második részben harmadikként Eddie Murphy is csatlakozhatna, de hivatalosan mindezt még csak most erősítették meg.

 

A sikerfilm folytatásának sztorija adja magát: az egy tudományos kísérlet eredményeként megszületett, elszakított, majd egymásra talált ikrek, Vincent és Julius rájönnek, hogy a hat már ismert donoron kívül valaki másnak a mintája is bekerült a „spermakoktélba”, mivel van egy afroamerikai ikertestvérük.

Eddie Murphy Az üresfejűben. Forrás: port

 

A Doctor Doolittle sztárjának részvételét Schwarzenegger közölte, aki azt is elárulta, hogy kész van az Ikrek 2. forgatókönyve is. Igazság szerint már 2012-ben bejelentették, hogy dolgoznak az 1988-ban bemutatott, azóta kultikussá vált komédia folytatásán, Danny DeVito pedig kifejezte abbéli reményét, hogy 2013-ban meg is kezdődhet a forgatás, a dologból azonban hosszú évekig nem lett semmi, a fejlesztési munkálatok hol beindultak, hol leálltak.

Mint két tojás – Ikrek. Forrás: port

 

Az is felvetődött, hogy a második filmet nem az első rész rendezője, Ivan Reitman dirigálná, ehelyett producerként venne részt a munkálatokban. Emiatt jelenleg nem világos, ki fogja rendezni az Ikrek 2-t. De ezt sajnos minden bizonnyal elég idejük van még eldönteni a készítőknek, mivel Schwarzenegger nemrég jelentette be, hogy júniusban kezdődik a Terminátor 6. forgatása, szóval hiába kapott zöld utat az Ikrek 2., nem mostanában fog elkészülni.


(via DigitalSpy)