Megvan a Madonna-életrajzi film főszereplője?

Még nem erősítették meg a pletykát, de minden jel arra utal, hogy megtalálták azt a színésznőt, aki a pop nagyasszonyát játszaná egy készülő életrajzi alkotásban.

Madonna már többször szédítette a népet azzal az Instagramján, hogy egy önéletrajzi forgatókönyvön dolgozik a Juno Oscar-díjas írójával, Diablo Codyval. A legelső esetről mi is beszámoltunk: akkor az énekesnő nagyon titokzatosan annyit írt a Codyval közös videó alá, hogy „mit teszel, amikor a négy fal közé ragadtál egy csomó sérüléssel? Hát forgatókönyvet írsz Diablo Codyval, ami arról szól, hogy...”.

A bejegyzés mögött elhelyezett hangulatjelekből pedig arra lehetett következtetni, hogy a scriptnek van valami köze a zenéhez is. S mivel a videón Madonna és a forgatókönyvíró éppen arról beszélgettek, hogy is nézett ki az az ikonikus, csúcsos melltartós fellépőruha, amit Jean Paul Gaultier tervezett a sztárnak az 1990-es Blond Ambition turnéra, már akkor sokakban felmerült, hogy egy életrajzi filmről lehet szó.

A hasonlóság tagadhatatlan. Forrás: Vinnie Zuffante / Michael Ochs Archives / Getty Images és Rich Polk / Getty Images for IMDb

 

Az életrajzi alkotást ugyan Madonna hivatalosan még nem jelentette be, de a napokban ő és régi menedzsere, Guy Oseary mindketten bekövették Instagramon Julia Garner színésznőt, aki feltűnően hasonlít a fiatal Madonnára. Így nem túlzó a következtetés, hogy ő fogja alakítani a produkcióban. Garnert egyébként korábban olyan filmekben láthattuk, mint a Martha Marcy May Marlene, az Egy különc srác feljegyzései, a Sin City: Ölni tudnál érte és a The Assistant, de játszott a Foglalkozásuk: amerikai és az Ozark című sorozatokban is (utóbbiért 2019-ben nyert is egy Emmyt).

2017-ben egyébként a Universal Pictures már akart készíteni egy Madonna életrajzot, Blonde Ambition címmel, ami az énekesnő sztárrá válásának korai szakaszát és első albumának elkészültét mutatta volna be. Már a forgatókönyv is készen volt, de Madonna nem adta rá az áldását.

„Senki sem tudhatja, hogy mit éltem át. Csak én mondhatom el a saját történetemet. Bárki más, aki ezzel próbálkozik, csak egy sarlatán”

– nyilatkozta akkor a sztár.


(via Independent)