Madonna egy titkos forgatókönyvön dolgozik a Juno írójával

A pop nagyasszonya egy Instagram videóban jelentette be, hogy ő és Diablo Cody Oscar-díjas forgatókönyvíró (Juno, Pszichoszingli, Pszichoanyu) egy közös projekten munkálkodik.

Az egyperces felvételt a sztár a „mit teszel, amikor a négy fal közé ragadtál egy csomó sérüléssel? Hát forgatókönyvet írsz Diablo Codyval, ami arról szól, hogy...” mondatok kíséretében osztotta meg. A titokzatos sorok mögött elhelyezett hangulatjelekből pedig arra lehet következtetni, hogy a scriptnek van valami köze a zenéhez is (ami mondjuk Madonna részvétele miatt nem olyan meglepő).

A mókás videón egyébként azt láthatjuk, hogy Madonna és Cody egymás mellett ülve dolgoznak; a forgatókönyvíró ölében egy laptop van, az előttük lévő dohányzóasztal pedig tele van pakolva jegyzetfüzetekkel. Az énekesnő éppen arról beszél, hogyan is festett az az ikonikus, csúcsos melltartós fellépőruha, amit Jean Paul Gaultier tervezett neki az 1990-es Blond Ambition turnéra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

with multiple injuries what do you do.? ...........Write a Screenplay with Diablo Cody about..............? #nuts #iconic #walk #serve #diablo

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

„A harisnyatartók a ruha aljából jöttek, igaz?” – kérdezi Cody a videón. „Igen, és alatta hajszálcsíkos nadrág volt rajtam, a fűző meg egészen magasan volt szabva a csípőn, a harisnyatartók onnan jöttek le,

fölül pedig volt ez a tölcsér alakú melltartó, és az egészhez tartozott egy kétsoros zakó is”

– ecseteli válaszul Madonna, amiből a rajongók akár arra is gondolhatnak, hogy valamiféle életrajzi alkotáson dolgoznak a forgatókönyvíróval.

Madonnától egyébként egyáltalán nem idegen a film világa: különböző nagyjáték- (Kétségbeesve keresem Susant, Ki ez a lány?, Dick Tracy, Evita) és dokumentumfilmekben (Madonnával az ágyban) való szereplése mellett ő maga is rendezett már két alkotást, a Mocsok és bölcsesség című vígjátékot és a W.E. című történelmi-életrajzi romantikus drámát. Diablo Cody pedig a 2007-es Juno forgatókönyvével tört be (amiért Oscar-díjjal jutalmazták), majd olyan egyszerre okos és vicces filmeknek írta meg a scriptjét, mint a Pszichoszingli vagy a Pszichoanyu.


(via Variety)