Megvannak Robert Pattinson ellenségei a készülő Batman filmben

Némiképp meglepő a döntés, hiszen mindkét karakter szerepelt már denevéremberes moziban.

Ahogy azt eddig is tudni lehetett, az amerikai mozikba 2021. június 25-én érkező The Batman Bruce Wayne fiatal éveire fog koncentrálni – és ennek megfelelően az alkotók visszatérnek a régi nagy ellenfelekhez, azok közül is a legnépszerűbbekhez: így történhet, hogy a Denevérembernek ismét a Macskanővel és a Pingvinnel kell felvennie a harcot.

Ahogy arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a szuperhős köpenyébe ezúttal Robert Pattinson bújik, amely tényt ugyan a Warner Bros. stúdió még nem erősítette meg, de nem is cáfolta, szaklapok pedig produkcióközeli, szuperbiztos forrásból tudják. (Pattinson ellen természetesen már el is indult az online petíció, hogy váltsák le, mert a rajongók szerint nem ő a jó választás. Sőt, ami azt illeti, az elégedetlenkedők nem egyesítették az erejüket, így több petíció is létezik.)

Michelle Pfeiffer mint a Macskanő az 1992-es Batman visszatérben. Forrás: port

 

A készülő alkotás sztorijáról (azon kívül, hogy Batman fiatal éveiről fog szólni) eddig azt lehetett hallani, hogy főgonoszok egy egész csapata lesz majd benne. A legújabb értesülések viszont arról szólnak, hogy a forgatókönyvíró-rendező, Matt Reeves még mindig csiszolgatja a scriptet, de annyi már biztos, hogy legalább két nagy klasszikus ellenség szerepel benne, méghozzá a már az 1992-es Batman visszatérben is összeállt Pingvin és a Macskanő.

Ez a hír ugyan önmagában még nem jelenti azt, hogy a korábbi értesülés érvényét veszti, hiszen a két gonosz figura mellett még más ellenlábasok is bekerülhetnek a filmbe, de egyelőre ennyit lehet biztosan (?) tudni. Arról természetesen még nem áll rendelkezésre információ, hogy kik formálják majd meg a Pingvin és a Macskanő karakterét, de minden bizonnyal hamarosan érkeznek az újabb pletykák.


(via Consequence of Sound)