Melissa McCarthy kegyetlen gengszter lesz

A The Kitchen című képregény adaptációjában a 70-es évek New York-i alvilágában kőkemény gengszterfeleséget játszik, aki élvezettel folytatja bebörtönzött férje munkáját.

A DC imprintje, a Vertigo kiadásában 2015-ben jelent meg Ollie Masters és Ming Doyle The Kitchen című képregénye. A cím nem egy konyhára utal, hanem a Hell's Kitchenre, azaz a Pokol Konyhájára. A történet a 70-es évek New Yorki-i alvilágába kalauzol el minket, az ír gengszterek közé, akik az olasz maffiának végzik a piszkos melót, és a környék leghírhedtebb, legbrutálisabb alakjai. Amikor a bűnszövetkezet vezetőit bebörtönzik, a feleségeik elhatározzák, hogy folytatják a férjek munkáját. Aztán, ahogy lenni szokott, túlságosan is rákapnak a gengszterkedésre.

A képregény adaptációját a New Line Cinema készíti, és a szereposztásról egyelőre annyit tudni, hogy  Tiffany Haddish (Girls Trip) mellett Melissa McCarthyt láthatjuk majd az egyik főszerepben - a harsány vígjátékok után izgalmas lesz őt egy klasszikus gengszterfilmben látni.  A filmet Andrea Berloff jegyzi, akinek ez lesz az első rendezése, eddig forgatókönyveket írt (World Trade CenterStraight Outta Compton és a Mel Gibson-féle Az utolsó emberig). (Forrás: Variety)