Méregdrága Rolexekkel lepte meg Keanu Reeves a kaszkadőreit

Így mondott köszönetet a John Wick 4. stábjának.

Tovább írja Keanu Reeves a saját legendáját. A színészről régóta tudni, hogy a magánéletében (is) nagyon jó arc, mi is megénekeltük már a hőstetteit, például hogy saját rákkutatási alapítványt hozott létre, vagy hogy a Mátrix (1999) hatalmas sikere után a neki járó, igen jelentős prémiumot egy az egyben szétosztotta a speciális effektesek és a látványtervezők között, a kaszkadőröknek pedig Harley-Davidson motorokat vett. Nem engedte továbbá, hogy a John Wick: 3. felvonás - Parabellumban két ellenfele meghaljon, mert annyira bírta a színészeket, és ezért átíratta még a forgatókönyvet is.

Ezúttal szintén a John Wick széria miatt került be a hírekbe. Párizsban tartották az akciósorozat 4. részének forgatást lezáró partyját, ahol a négytagú kaszkadőrcsapatát Rolex Submariner órákkal lepte meg. Az 57 éves színész személyes üzeneteket is gravíroztatott az órák hátlapjára. (Hogy pontosan melyik típusból vásárolt be, az nem derül ki a hírből, de ebből a modellből a legolcsóbb is 3 millió forintba kerül.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WATCHMANIA (@watchmania) által megosztott bejegyzés

Az eseményről beszámoló People.com felidéz egy másik esetet is a Keanu-legendáriumból. A színész 2019 júliusában a Bill és Ted harmadik részét forgatta, amikor feltűnt neki egy felirat egy kertes ház előtt. A „Fantasztikus(ak) vagy(tok)” mondat utalás volt egy videójáték-konferenciára, ahol Keanu ezt a közönségnek címezte. Stacey nevű rajongója tudta, hogy a közelben forgat a színész, és abban reménykedett, hogy meg is látja a feliratot. A számítása bejött, Keanu megállította az autót, és ráírta a molinóra, hogy „Fantasztikus vagy, Stacey!”, és fotózkodott is a rajongója családjával.

Via: People