Michael Bay nem tud elszakadni a robotoktól

A népszerű akciófilmes rendező hamarosan nem is egy, de rögtön két projektbe is belevág.

Az egyik film, amin Bay nemsokára dolgozni fog, a 6 Underground, aminek a Deadpool és a Deadpool 2. forgatókönyvíró-párosa, a Paul Wernick – Rhett Reese duó jegyzi a scriptjét. Az akciófilm cselekménye saját eredeti ötletük, de sajnos a sztori részletei nem ismertek. Ha minden igaz, a forgatást még az idén nyáron megkezdi a rendező, 2019 nyarán pedig már be is mutatják a filmet.

Michael Bay a Transformers forgatásán. Forrás: wikipedia

 

A 6 Underground után Bay ismét Steven Spielberggel közös projektbe fog (mint ismert, Spielberg volt az, aki kiválasztotta az első Transformers megrendezésére kollégáját). A két alkotó ezúttal a Robopocalypse című művet ülteti át a vászonra.

Transformers

 

A Robopocalypse Daniel H. Wilson sci-fi szerző regénye, és egy robotlázadásról szól. Eredetileg úgy volt, hogy Spielberg rendezi a filmet, de neki végül nem fért bele az időbeosztásába. A rendezőlegenda elmondta, hogy mindig is elvarázsolta a Robopocalypse világa, de sosem tudott időt szakítani rá, hogy leforgassa. Most azonban megtalálta a tökéletes helyettest Bay személyében.


(via Variety)