Michael Madsen újraforgatta a Kutyaszorítóban ikonikus jelenetét a karanténban

Természetesen a füllevágós képsorról van szó, és a végeredmény zseniális lett!

Számos Tarantino-film sztárja, Michael Madsen nagyon jópofa módját választotta annak, hogy bent tartsa az embereket a karanténban. Arra buzdítja őket, hogy maradjanak otthon, és nosztalgiázzanak vele, ahogy feltámasztja a Kutyaszorítóban híres-hírhedt karakterét, az általa játszott kegyetlen Mr. Drappot (az eredeti verzióban Mr. Szőkét).

Az új anyagot természetesen Madsen is karanténban forgatta, családtagjai közreműködésével. A szűk másfél perces kisfilmben a színész saját lakásában járkál körbe, és ahogy összefut az egyes családtagjaival, láthatóvá válik, hogy mindegyik egy-egy véres kötést visel az egyik füle helyén. Úgy tűnik tehát, ha már megkötözött rendőrt nem kínozhat, Mr. Blonde a hozzá legközelebb állók fülét kezdte lenyiszálni.

A színész vicces klipje alatt természetesen ugyanaz a zene szól, mint a hírhedt füllevágós jelenetben: a Stealers Wheeltől a Stuck in the Middle with You. Még az is lehet, hogy ennek a szövege ihlette a képsort, ami ugye nem az eredeti füllevágós részt rekonstruálja, viszont a szám refrénje azt jelenti, „nem tudok mihez kezdeni veled”, ami abszolút passzol az ábrázoltakra (az összes családtag elzavarja ugyanis a videózó Madsent, de a sort akár a füllevágásra is vonatkoztathatjuk, ahogy az eredetiben).

A lakásban tett rövidke séta végén a sztár átadja valakinek a kamerát (telefont), és végre eljön a pillanat, amire mindenki várt: előadja ikonikus táncát, úgy, ahogy a Kutyaszorítóban híres jelenetében is láthattuk. Ennek során pedig az is láthatóvá válik, hogy ugyanazt az öltözéket viseli, mint akkor: fekete zakót, fehér inggel és fekete nyakkendővel – csak ezúttal stílszerűen pizsamaalsót vett hozzá.


(via The Hollywood Reporter)