Minden korábbinál menőbb és viccesebb trailert kapott Captain Marvel!

Brie Larson űrháborúba keveredik, Samuel L. Jackson macskabolond, és még nincs szemkötője!

Újabb, minden korábbinál látványosabb és poénosabb trailert kapott a Marvel 2019 tavaszára beharangozott kasszarobbantó blockbustere, a Marvel Kapitány. Ez a film hivatott előkészíteni a Thanos elleni végső harcot és a Bosszúállók 4-et, valamint egyúttal bemutatni azt, hogy miért kellett eddig várnunk a mozifilmes Marvel-univerzum legerősebb szuperhősére, Carol Danversre. Miért nem jött már akkor segíteni, amikor a korábbi filmekben Loki ármánykodott, űrlények támadták meg a Földet, vagy épp egy Ultron nevű mesterséges intelligencia üzent hadat az emberiségnek?

Hát most kiderült! Marvel Kapitányt azért nem láthattuk eddig (azon túl persze, hogy 2008-ban valószínűleg még Kevin Fiege sem gondolta, hogy filmet kéne forgatni a Carol Danvers képregényes kalandjaiból), mert egy sokkal nagyobb léptékű űrháború kötötte le a mindennapjait. Neki pedig alighanem kötelessége volt segíteni a  csupa daliás harcosból álló csillagközi rendfenntartó fajnak, a kree-knek az alakváltó skrullok elleni harcban, mivel a kree nép mentette meg, amikor pilótaként az ő bolygójukon szenvedett hajótörést, és kree vérrel tudták csak újjáéleszteni. Nyugi, ez nem spoiler, hiszen az új előzetes (eléggé szájbarágósan) lényegében ugyanezt magyarázza el:

Az új Marvel-film érdekessége, hogy nemcsak a S.H.I.E.L.D. ügynökség legerősebb szuperhősének múltját mutatja be, de magának a S.H.I.E.L.D.-nek és annak félszemű főnökének, Nick Furynak a felemelkedését is. Épp ezért Samuel L. Jackson itt még nem is félszemű, hiszen több jelenetben a '90-es években járunk, nem napjainkban. Sőt, az előzményfilmes struktúra miatt ekkor még a rajongók kedvence, Coulson ügynök is él – én legalábbis biztos vagyok benne, hogy 1:46-nál Clark Gregg tűnik fel a jól szabott öltönyében! (via NME.com)