Mindenki nyugodjon le, még több Szellemirtók film készül

Ivan Reitman, az eredeti filmek rendezője és a csajos verzió producere konkrétumokat ugyan nem árult el, de annyi biztos, hogy lesz folytatás...valamilyen formában.

A női Szellemirtók ugyan nem nyűgőzte le sem a kritikusokat, sem a nézőket, de úgy tűnik, nem kell feladniuk a reményt azoknak, akik remélik, hogy mégis lesz folytatás. Ivan Reitman egy podcastos interjúban ugyanis elhintette, hogy számos projekten dolgoznak, lesznek még Szellemirtók filmek. Persze a részletekről mélyen hallgatot. 

A rendező/producer IMDB-adatlapján is lehet erre utaló jeleket találni, elvileg Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones szerződése is több filmre szól, de a Sony hivatalosan soha nem nyilatkozott a 2016-os film bemutatója után arról, hogy mik a terveik a jövőre nézve.

Augusztusban olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint a stúdió nem is élőszereplős filmekben gondolkozik, és 2018-ban jön majd Ghostbusters: Ecto Force címmel egy rajzfilmsorozat, egy évvel később pedig valamilyen más animáció  - írja az Indiewire.