Most már semmi sem állhat a fekete James Bond útjába

Sokak szerint Idris Elba a legesélyesebb befutó a szerepre.

A Bond franchise producere, Barbara Broccoli állítólag bejelentette, hogy miután Daniel Craig végzett a szereppel, az ajtó nyitva áll egy fekete bőrű 007-es ügynök előtt. A beszélgetésről Antoine Fuqua rendező számolt be, aki szerint Broccoli úgy fogalmazott: eljött az idő egy fekete Bond számára.

Idris Elba. Forrás: Alexander Koerner / Getty Images

 

A direktor azt is feltárta, hogy a legesélyesebb jelölt Idris Elba, akiről már korábban is sokan beszélték, hogy milyen jó Bond lenne – és a színész maga is nyitott a dologra.

„Idris meg tudná csinálni, amint formába hozza magát,

hiszen itt a rendkívül erős fizikai megjelenés is fontos, és ez nála adott” – fogalmazott Fuqua.

De még mielőtt a fekete szuperkém debütálna, vár ránk egy szintén elég izgalmasnak tűnő Bond-kaland. A jelenleg Bond 25 munkacímen futó (azaz sorrendben a huszonötödik 007-es mozi) rendezője ugyanis Danny Boyle, aki a Trainspotting forgatókönyvírójával, John Hodge-dzsal együtt jelenleg is nagyban dolgozik a scripten.

Daniel Craig a Skyfallban. Forrás: Fórum Hungary.

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, az alkotók új látásmódot fognak érvényesíteni a filmben, és a szexista Bond helyett Daniel Craig ezúttal (immár utoljára) a korábbiaknál ebből a szempontból érzékenyebb figura lesz, egy kifejezetten erős Bond-lánnyal az oldalán.


(via Independent)