Nagyon menő szuperhős lett a Hobbit-filmek bombanője!

A Hangya és a Darázs trailere önmagában viccesebb, mint az összes Bosszúállók együttvéve!

Nálunk csak július 26-án, a világ boldogabbik felén azonban már július 6-án kerül mozikba a Marvel legújabb szuperhősös filmje, A Hangya és a Darázs. Akinek bejött az első rész harsány humora, és az, hogy a főhős (Paul Rudd) előbb szeretne jó apuka lenni, és csak utána megmenteni a világot (amit ráadásul nem is egy idegen faj vagy egy kőtrónuson ücsörgő földöntúli figura, hanem egy high tech cuccokkal felszerelt halandó akar végromlásba dönteni), az ezt is imádni fogja! Én legalábbis sokkal jobban várom, mint amennyire lázba hozott év elején a Fekete Párduc, vagy nemrég a Bosszúállók 3. Íme az új előzetes, ami valójában csak egy vicces tévészpot:

Ugye, hogy milyen vicces még mindig a kicsinyítős-nagyítós technológia? Például amikor az autós üldözés közepén hőseink Matchbox-méretűre zsugorodnak, becsúsznak a gonoszok kocsija alá, aztán visszanőve eredeti méretűre, kiiktatják az ellenséges járművet? Persze a sok mókázás mellett a dráma is megjelenik: az aktuális főgonosznak, Ghostnak (Hannah John Kamen) ugyanis pont olyan kicsinyítő-nagyító technológiája van, mint a Pym Műveknek, csak az ő valóságmanipuláló képességei durvábbak, mert már megjárta a nanovilág legsötétebb bugyrait. Hogy legyen esély ellene, Dr. Hank Pym széltől is óvott lánya (Evangeline Lilly) is megkapja a maga szuperhősszerkóját, így alakul meg a címbéli duó, Hangya és Darázs párosa.

De valószínűleg láthatjuk majd akció közben zúzni az óriásivá növesztő technológia atyját, Dry. Pym kollégáját és régi harcostársát, Dr. Bill Fostert, azaz Góliátot is (Laurence Fishburne). Ha más nem, legalább flashback jelenetekben. (via Geektyrant)