Nem hiszed el, hogy forgatták a Titanic híres csókjelenetét

Kate Winslet nosztalgiázott egy kicsit, miután újranézették vele a film egyik legikonikusabb képsorát.

A színésznővel a Vanity Fair készített videóinterjút, és ennek keretében újranézették vele a Titanic híres „repülök, Jack!”-jelenetét, amelynek végén az általa játszott Rose megcsókolja Leonardo DiCaprio karakterét. Mindez a filmben valami elképesztően romantikus, de a valóságban a forgatáson egy kicsit kiábrándító körülmények között került sor a felvételre.

Winslet elmesélte, hogy elsősorban az okozott problémát, hogy mindkettejükön nagyon sok smink volt: őt sápasztani kellett, DiCapriót pedig napbarnítottabbá varázsolni. „És miután egy csomót csókolóztunk, azt vettük észre a szünetekben, hogy a kétféle makeup teljesen összefolyt. Én úgy néztem ki, mintha karamellát szopogattam volna,

Leo pedig úgy, mintha hiányzott volna egy darab az arcából”

– mesélte a sztár.


További gondot jelentett, hogy a csókjelenetet nem a többi képsor felvételi helyszínét jelentő nagy hajón rögzítették, hanem egy külön, speciális díszleten, amit a fodrász és sminkes csapat nem tudott megközelíteni. „Ez a végeredményen nem látszik, hiszen Leo hihetetlenül természetes a vásznon, de folyamatosan újra kellett sminkelnünk, szóval a felvételek közti szünetekben én magam oldottam meg a dolgot. Az összes szükséges eszköz a ruhámban volt eldugva” – ecsetelte Kate Winslet.

A színésznő azt is elmesélte, hogy a kiábrándító körülmények ellenére sokat nevettek a felvételekkor, pedig négyszer is újra kellett venni a képsort, Winslet ráadásul folyton beleütötte a térdét a rámpába. A maximalizmusáról híres rendező, James Cameron pedig nyilván egészen speciális világítást akart háttérként (jelesül a naplementét, ami viszont percenként változott), szóval nem volt egyszerű menet. De megérte, hiszen a film utóbb 11 Oscar-díjat nyert.


(via The Hollywood Reporter)

 

Ez is érdekelhet

7 film, amiben minden bizonnyal először láttunk meztelenséget a ’90-es években

A legmeglepőbb alkotásokban is felvillan olykor egy pucér testrész.

Tovább