Nézd meg, ahogy Daniel Craig eldobja az agyát!

James Bondként még sosem láthattuk a színészt ennyire viccesnek és felszabadultnak: szinte lubickol a Saturday Night Live-ban előadott szkeccsekben.

Daniel Craig legutóbb 2012-ben volt az Amerikában népszerű szórakoztató műsor vendége, és mostani visszatérése jó nagyot szólt. A sztár a Nincs idő meghalni című 007-es mozit promotálni érkezett a show-ba, amiről időközben kiderült, hogy a koronavírus terjedése miatt világszerte áprilisról novemberre halasztották a premierjét – de szerencsére Craig fellépését a viccműsorban emiatt nem mondták le.

És természetesen volt is James Bonddal kapcsolatos szkeccs a műsorban: a sztár egy soha korábban nem látott bulis Bondot hozott, aki természetesen valami fontos (kém)szakmai ügy miatt látogat el egy kaszinóba, de ott annyira belejön a kockadobálásba, hogy nemcsak sorra nyeri a köröket, de ő lesz mindenki kedvence is.

A Bond paródián kívül persze érintették Craig más szerepeit is, például a legutóbbit, amikor a Tőrbe ejtve című krimiben egy déli magánnyomozót, Benoit Blancot játszotta, elég speciális akcentussal. A fiktív jelenetben a színészek azt játszották el, milyen lehetett az első próbafelvétel, amikor az akcentus kidolgozásakor a színész magával hozta a kiejtéstanárát is, aki elképesztő röhejesen próbálta utánozni a különféle déli akcentusokat, az arkansasitól kezdve a georgiain át az alabamaiig.

A főszerepet ugyan ebben a szkeccsben az oktatót alakító Beck Bennett játssza, de Daniel Craig a másodhegedűs szerepében is kiváló, és nagyszerűen kontrázik Bennett mellett. A Movieweb egyébként kigyűjtötte a Saturday Night Live YouTube csatornájáról az összes szkeccset, amiben a sztár szerepelt, így aki még tovább akar nevetni, kattintson ide!


(via Deadline, Movieweb)