Nézz bele Kristen Stewart leszbikus romkomjába!

Mackenzie Davisszel alkot egy párt az Apádra ütök meleg verziójaként működő Karácsonyi meglepiben. Itt az előzetes!

Az elsősorban színészként ismert Clea DuVall rendezését november 25-én mutatja be a Hulu (a filmnek magyarországi premiert is tervez az InterCom, a jelenlegi helyzetben egyelőre nem tudni, pontosan mikor). A Karácsonyi meglepi sztorija szerint Abby (Stewart) meg akarja kérni barátnője, Harper (Davis) kezét.

A nagy eseményre karácsonykor akar sort keríteni, amit már nagyon vár, hiszen most először fog találkozni Harper családjával. A gond csak az, hogy a helyszínre érve a lány kiböki: nemcsak, hogy a szülei és a tesói azt sem tudják, hogy ő maga meleg, de Abbyről is azt mesélte nekik, hogy csak a heteró lakótársa...

Stewarton és Davisen kívül a filmben szerepel még Alison Brie (Mad Men – Reklámőrültek, A (sz)ex az oka mindennek), Mary Holland (Mike és Dave esküvőhöz csajt keres), Aubrey Plaza (Kockázatos túra, Kamatylista, Nagyfater elszabadul, Városfejlesztési osztály), Mary Steenburgen és Victor Garber (Alias) is: előbbi két színésznő Harper testvéreit, utóbbi két színész a lány szüleit hozza, Plaza pedig egy titokzatos figura szintén Harper múltjából.

„Azt hiszem, egész életemben arra vágytam, hogy láthassak egy meleg karácsonyi romkomot. Szóval örömmel tölt el és büszke vagyok rá, hogy Clea ad a világnak egyet” – nyilatkozta Kristen Stewart a filmről.

„Nagy rajongója vagyok a karácsonyi moziknak, de sosem éreztem úgy, hogy az én történetemet jelenítenék meg.

A Karácsonyi meglepi viszont hatalmas lehetőség a számomra, hogy ezt az univerzális sztorit új perspektívából mutassam be” – tette hozzá Clea DuVall forgatókönyvíró-rendező.


(via DigitalSpy)