Nincs karácsony Ian McKellen és az ABBA énekese (+ Kyle Minouge) nélkül

A Gyűrűk Ura-filmek sztárja és Björn Ulvaeus idén is forgatott egy vicces karácsonyi videót.

Ugye mindenki emlékszik még arra a vicces videóra 2021-ből, amit mi is bemutattunk itt a PORT.hu hasábjain, és amiben Sir Ian McKellen az ABBA énekese, Björn Ulvaeus társaságában kötöget csúnya karácsonyi pulóvereket egy kanapén ücsörögve?

Ian McKellen és az ABBA már most elhozta a karácsonyt

A brit színészóriás és Björn Ulvaeus énekes együtt kötögetnek karácsonyi pulóvert legújabb videójukban. Olvadoznak A Gyűrűk Ura- és az ABBA-rajongók!

Tovább

 

Az idilli dili idén újra folytatódik!

A milliók kedvenceinek számító két sztárnak ugyanis most debütált az új karácsonyi videója, amiben most is is ABBA-mintás merchandise ajándékokat kötögetnek békés némaságban, amikor váratlanul felhívja őket az ausztrál pophercegnő, Kyle Minogue, és kedvesen azt kéri, készítsenek neki és a csapatának (az összes zenekari tagnak és háttértáncosnak!) is ABBA-cuccokat a Las Vegas-i fellépésükhöz. Björk Ulvaeus örömmel tesz eleget a kérésnek, Sir Ian McKellen pedig még egy könnycseppet is letöröl az arcáról, amikor kijelenti, hogy a Kylie-val való együttműködésükkel most már aztán tényleg híresek lesznek, mint „kötögető testvérek”.

Kylie Minouge Las Vegas-i koncertsorozata, amit a videóban is megemlít, még a nyáron indult el, de az óriási érdeklődés miatt meghosszabbította a turnét. A népszerűség persze nem véletlen: az ausztrál popsztár idén adta ki régóta várt Tension című albumát. Ami pedig Björn Ulvaeust illeti, az ABBA 2024-ig egészen biztosan folytatni fogja a 2021-ben elindult ABBA Voyage című „virtuális showt”, ami hatalmas sikert aratott a Queen Elizabeth Olympic Parkban található, direkt erre a célra épített ABBA Arénában, ahol idén év elején fordult meg egymilliomodik látogató.

(via NME.com)