Patricia Arquette Oliver Stone-ról és egy furcsa találkozóról írt a Twitteren

A színésznő a Twitteren írt bejegyzést még pénteken a rendezőről, akivel igen kellemetlen tapasztalatokat szerzett. Múlt héten egy korábbi Playboy modell azzal vádolja Stone-t, hogy megfogta a mellét egy bulin.

Patricia Arquette, - nem sokkal azután, hogy testvére, Rosanna beszélt arról, hogyan zaklatta szexuálisan Harvey Weinstein, - Oliver Stone-nal való felettébb furcsa találkozójáról pakolt ki.

A bejegyzés szerint a rendező egy szexuálisan túlfűtött szerepet ajánlott neki évekkel ezelőtt. Annak ellenére, hogy a szerep „nagyon szexuális” volt, egy nagyon professzionális találkozón beszélték meg a dolgot. Azonban a találkozó után a rendező küldött neki egy csokor rózsát, ami a színésznőt elég furán érintette. Stone továbbá meghívta őt a Született gyilkosok egyik vetítésére.


Mivel kellemetlenül érezte magát, a színésznő elhívta akkori barátját is a vetítésre. „A terem tömve volt. Oliver megállított, amikor a mosdóba tartottam. Azt kérdezte: »Miért hoztad el őt?« Mire én: »Miért probléma, hogy elhoztam? Nem kéne hogy az legyen. Gondolkodj el EZEN, Oliver.«”
Arquette soha többé nem hallott a filmről, a találkozás után.

A színésznő ezzel a történettel azt akarta demonstrálni, hogy mennyire bizonytalan terep a nők számára egy-egy ilyen megbeszélés vagy találkozó a szórakoztatóiparban.

 

Oliver Stone-t egy korábbi Playboy-modell azzal vádolta meg, hogy egy bulin megfogta a melleit. Carrie Stevens azután írta meg történetét a Twitteren, hogy Stone védelmébe vette Harvey Weinsteint, a producert, aki ellen már öt nemi erőszak ügyében indult vizsgálat, és számtalan szexuális zaklatásról számolnak be a hírek, amiket elkövetett ismert és kevésbé ismert színésznők ellen. A producert egyébként az Amerikai Filmakadémia egy szombati, rendkívüli ülésen kizárta soraiból, a Brit Filmakadémia pedig felfüggesztette tagságát.

via Vulture.com; The Guardian