Paul Rudd frappánsan tette helyre az őt ekéző újságot

A Szellemirtók – Az örökség, A Hangya-filmek és a Spinédzserek sztárja csattanós választ adott a New York Post felvetésére, miszerint nem érdemli meg a múlt héten a People magazin által neki ítélt „legszexibb férfi a Földön” címet.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, múlt szerdán a (hihetetlen, de 52 éves) színész lett a People „Sexiest Man Alive” titulusának idei díjazottja. Ezt követően a komikus volt a The Late Show with Stephen Colbert hétfői adásának vendége, ahol a házigazda természetesen erről a megtisztelő dologról is kérdezgette.

A beszélgetés egyik legviccesebb része pedig minden bizonnyal az volt, amikor Colbert szembesítette Ruddot azzal, hogyan reagált a New York Post a hírre. „Bocsi, Paul Rudd sok minden – de nem a legszexibb férfi a Földön” – olvasható az eseményt kommentáló cikkük főcímében, amit a talkshow-házigazda gondosan kinyomtatott a színésznek, hogy reagáljon rá.

A ma élő legszexibb férfi, legalábbis idén és legalábbis a sztárok közül. Forrás: Mike Coppola / Getty Images

„Hé, valószínűleg ez az első dolog, amit a New York Postban olvasok, és egyetértek vele.

Ez legalább nem álhír!” – humorizált a sztár, aki egyébként már akkor, amikor legszexibbnek választották, úgy viccelődött, hogy

„van egy olyan érzésem, hogy amikor az emberek meghallották, hogy engem választottak, azt kérdezték, hogy »micsoda???« És ez egyáltalán nem álszerénység a részemről, hiszen olyan sok férfi van, akit inkább ki lehetne tüntetni ezzel a címmel, mint engem”.

Már csak ezért sem volt túl elegáns dolog a New York Post részéről ezzel az olcsó taplósággal felvezetni a cikküket. A másik, amiért rendkívül visszatetsző, az az, hogy mielőtt a People kihirdette volna az idei „Sexiest Man Alive” címet, az újság pletykarovata, a Page Six megírta, hogy információik szerint Chris Evans lesz az. Szóval azzal, hogy megkérdőjelezik Rudd vonzerejét, csak saját magukat akarják mosdatni.


A fenti, közel 8 perces videót beállítottuk ehhez a részhez, de érdemes az egészet megnézni, mert végig nagyon szórakoztató. Az elején például a színész – mint a szépségkirálynők – kap egy „Sexiest Man Alive” feliratú szalagot a testére; de az is nagyon mókás, ahogy a Guardiannek a – New York Post bunkóságától eltérően támogató – cikkére reagál. A New York Post volt amúgy korábban az a lap, amelyik azzal csinált hülyét magából, hogy amikor a produkció nyilvánosságra hozta az első fotót a Killers of the Flower Moon című közelgő Leonardo DiCaprio-filmből, azt állította, a színész felismerhetetlen a fényképen – holott teljesen felismerhető volt.

Nem Paul Rudd mostani beszólása egyébként az egyetlen poén, ami a legszexibbnek választása kapcsán jött. A veterán komikus, Steve Martin ugyanis a következőt írta ki a Twitterre a hír bejelentését követően:

„Higgy nekem, nagy teher ez”.

Ha pedig meg akarjátok nézni, ahogy egy Steve Martin-hasonmás egy nagyon cuki tacskóval játszik, kattintsatok ide!


(via The Late Show with Stephen Colbert, Independent)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.