Steve Martin mókásan reagált mémmé vált hasonmására

A fél világ azon olvadozott, hogy Steve Martin és a tacskója mennyire jó fej – erre bejelentette, hogy nem is ő szerepel a videón.

Nagy kópé a 76 éves Steve Martin, és erről ismételten tanúbizonyságot tett. Történt ugyanis, hogy november 15-én túlzás nélkül azon pörgött a fél internet, milyen kedvesen tutujgatja a kerti padon ücsörgő Steve Martin az aranyos kölyöktacskóját, aki először édesdeden durmol, aztán a gazdája ölébe fekve még cukiskodik is egy sort.

Forrás: Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images

 

Csakhogy nem sokkal később kiderült, hogy a futótűzként terjedő videón látható ősz hajú, kutyás férfi valójában nem is Steve Martin, hanem „csak” egy ősz hajú, kutyás férfi – aki amúgy tényleg kiköpött Steve Martin!

Steve Martin ugyanis maga tette tisztába a helyzetet a Twitter-oldalán, imigyen:

Megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy ez nem én vagyok. Már kezdtem kételkedni az épelméjűségemben.

Nem ez egyébként mostanában az első olyan eset, amikor Steve Martin Mark Hamillt megszégyenítő szellemességgel humorizál a közösségi médiában. Ahogy azt nemrég mi is megírtuk itt a PORT.hu-n, a People magazin Paul Ruddot kiáltotta ki a legszexibb férfinak a világon, mire a nyugdíjas nevettető csak ennyit reagált: „Higgy nekem, nagy teher ez!”, és ezzel el is lopta a show-t! (via The Independent)