Pedro Pascal is csatlakozna a Gladiátor folytatásához

Pedro Pascal, A Mandalóri és a The Last of Us sztárja a hírek szerint tárgyalásban áll a Paramount stúdióval egy esetleges szerepvállalásról a Gladiátor-folytatásban.

Ridley Scott rendező még 2021 végén erősítette meg a hírt, hogy kész a Gladiátor 2 forgatókönyve, azóta kiderült, hogy bár szeretné, Russell Crowe nem fog visszatérni, helyette a Connie Nielsen által alakított Lucilla fia, illetve a Joaquin Phoenix által alakított Commodus unokaöccse áll majd a középpontban, akit az Oscar-jelölt Paul Mescal játszik.

A tervek szerint újra Connie Nielsen alakítja Lucillát, de Djimon Hounsou is várhatóan visszatér Juba szerepében, aki Maximus egykori szövetségese és gladiátortársa volt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Denzel Washington, Joseph Quinn és Barry Keoghan is látható lesz majd a filmben.

A forgatókönyvet David Scarpa írja, aki Scott-tal együtt dolgozott A világ összes pénzén és a még bemutatás előtt álló közös Napóleon-filmjükön.

A Gladiátor a bemutató idején 460 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, tizenegy Oscar-jelölést szerzett, öt szobrot el is vitt, megkapta a legjobb film és a legjobb színész (Crowe) díját is.

Arról, hogy milyen élmény volt 22 év után bepótolni a Gladiátort, itt írtunk.

Via: THR