Robert De Niro megint rosszfiú lesz

Még be sem mutatták a The Irishmant, a veterán színész újabb bűnügyi filmben vállalt szerepet. Az After Exile-ben a botrányhős Shia LaBeouf alakítja majd a fiát.

A független gyártásban készülő bűndráma egy volt sittesről szól (LeBeouf), aki azért ült, mert egy balul elsült rablás során megölt egy ártatlan embert. Miután szabadul, újra fel kell vennie a kapcsolatot apjával (De Niro), hogy megmentsék az öccsét attól, hogy a drogok és a bűn útjára lépjen. De Niro karaktere a fiúhoz hasonlóan szintén börtönviselt, ezenkívül alkoholizmussal küzd, és a bűntudata is gyötri.

Az After Exile-t (Száműzetés után) a Sohaország, A döntő szavazat és a Jobs – Gondolkozz másképp direktoraként ismert Joshua Michael Stern rendezi, az újonc Anthony Thorne és Michael Tovo forgatókönyve alapján. A forgatás októberben kezdődik Philadelphiában. Más név egyelőre nem ismert a szereplők közül.

Robert De Nirót legközelebb az amerikai mozikban szeptember 27-én bemutatandó Martin Scorsese-gengszterfilmben, a The Irishmanben láthatjuk (aminek nemrég hozták nyilvánosságra az előzetesét), de benne lesz a Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Jokerben is (erre az amerikai nézőknek október 4-ig kell várniuk).

Shia LaBeoufnak az amerikai mozik nemrégiben mutatták be The Peanut Butter Falcon című kalandfilmjét, azután pedig a saját forgatókönyve alapján megvalósult, önéletrajzi ihletésű Honey Boyban láthatjuk, aminek a neves függetlenfilmes Sundance Fesztiválon volt a premierje, az amerikai mozik november elejétől vetítik, mi pedig itt írtunk róla részletesebben korábban.


(via Variety)