Itt az első trailer a CGI-vel megfiatalított Robert De Niro és Al Pacino maffiafilmjéhez!

A The Irishmanben a két színészlegendán kívül Joe Pesci és Harvey Keitel is szerepel. Rendezete: Martin Scorsese!

A Netflix tegnap még csak néhány jelenetfotót villantott fel a The Irishman című maffiaeposzból, ma viszont már felkerült a streaming szolgáltató YouTube-csatornájára a film előzetese is, amiben tényleg látványosan megfiatalították CGI segítségével a két főszereplőt, a 79 éves Al Pacinót és a 75 éves Robert De Nirót! Íme a végeredmény:

Martin Scorsese legújabb maffiafilmje ugyan a Netflixen debütál, de ez lesz a nyitófilm a szeptember 27-én kezdődő New York-i Filmfesztiválon is. Al Pacino, Robert De Niro és Joe Pesci mellett Harvey Keitel, Jesse Plemons, Anna Paquin, Bobby Cannavale és Ray Romano is szerepel a filmben.

A történet Jimmy Hoffáról, a valóságban is létező, maffiakapcsolatokkal rendelkező szakszervezeti vezetőről szól (őt alakítja Al Pacino), akinek a megbízásából az olasz maffiózók közt legmenőbbnek számító ír bérgyilkos, Frank „The Irishman” Sheeran (Robert De Niro) 25 embert tett el láb alól. Végül a legendás gengszterfőnök, Russell Bufalino arra kérte Sheerant, ölje meg Jimmy Hoffát, különben neki lesz annyi... A film a 2003-ban elhunyt Frank Sheeran visszaemlékezése alapján Charles Brandt által megírt, 2004-ben megjelent I Heard You Paint Houses című könyv alapján készült. A címben szereplő „Úgy hallottam, házakat festesz” Jimmy Hoffáék tolvajnyelvén a gyilkosságot jelentette (mivel az áldozat vére összefestheti a ház falát), és természetesen a fenti trailerben is elhangzik.