Itt az első Al Pacino – Robert De Niro-fotó a legújabb közös maffiafilmjükből!

A The Irishmant természetesen Martin Scorsese rendezi. Benne lesz Joe Pesci is!

Végre itt az első olyan jelenetfotó a The Irishman című maffiafilmből, amin együtt látható a maffiafilmek két legnagyobb császára, Al Pacino és Robert De Niro! A filmet természetesen a műfaj nagymestere, Martin Scorsese forgatja le a Netflixnek. A fotón jól látszik, hogy a 79 éves Pacinót és a 75 éves De Nirót is CGI-vel fiatalították meg (ahogy azt korábban mi is megírtuk).

A Netflix megmutatott egy képet Joe Pesciről is, amint éppen Robert De Niróval társalog – mintha csak az 1995-ös Casinóban szerepelnének együtt.

Bár a The Irishman a Netflixen lesz látható, Scorsese hagyományos mozifilmként tekint rá: ez lesz a nyitófilm a szeptember 27-én kezdődő és október 13-ig tartó New York-i Filmfesztiválon. Al Pacino, Robert De Niro és Joe Pesci mellett Harvey Keitel, Jesse Plemons, Anna Paquin, Bobby Cannavale és Ray Romano is szerepel a filmben.

A történet Jimmy Hoffáról (Al Pacino), a valóságban is létező, maffiakapcsolatokkal rendelkező szakszervezeti vezetőről szól, akinek a megbízásából az olasz maffiózók közt legmenőbbnek számító ír bérgyilkos, Frank „The Irishman” Sheeran (Robert De Niro) 25 embert tett el láb alól. Végül a legendás gengszterfőnök, Russell Bufalino arra kérte Sheerant, ölje meg Jimmy Hoffát, különben neki lesz annyi... A film a 2003-ban elhunyt Frank Sheeran visszaemlékezése alapján Charles Brandt által megírt, 2004-ben megjelent I Heard You Paint Houses („Úgy hallottam, házakat festesz” – alvilági körökben a gyilkosság virágnyelven, mivel az áldozat vére összefestheti a ház falát) című könyv alapján készült. (via Consequenceofsound.net)