Robert Downey Jr. üzeni: nincs elfelejtve a Sherlock Holmes 3

Csak még leforgatja a Bosszúállók 4-et, a Dr. Doolittle-t, a Pinokkiót és egy HBO-sorozatot.

Lassan 10 éve, hogy 2009-ben mutatták be a mozik az utóbbi idők legjobb Sherlock Holmes-adaptációját, Guy Ritchie sajátos stílusú rendezésében, Robert Downey Jr.-ral és Jude Law-val a főszerepben. 2011-ben egy folytatás is készült hozzá Árnyjáték címmel (bár az már inkább egy viktoriánus Bond-mozi volt), de a trilógia záródarabja azóta sem készült el, mivel Robert Downey 2008 óta megállás nélkül ontja a Marvel-filmeket.

A színész azonban a napokban igyekezett megnyugtatni mindenkit: nincs elfelejtve a Sherlock Holmes 3, csak még nem tudja, mikor fog tudni időt szakítani rá. A forgatókönyv fejlesztést mindenesetre már elkezdte a saját produkciós cégével, a Team Downey-val, amit a feleségével, Susan Downey-val közösen visz, és már 2016-ban leigazolták írónak Nicole Perlmant (Galaxis Őrzői), Justin Malent (Baywatch), Gary Whittát (Zsivány Egyes), Geneva Dworet-Robertsont (Tomb Raider) és Kieran Fitzgeraldot (Snowden).

Jelenleg a Doolittle van a középpontban, amit Joe Roth producerrel közösen csinálok. De 40 más dolgot is tudnék csinálni, például megtanulhatnám a walesi akcentust, ami még a walesieknek sem megy könnyen. Lesz majd újabb Sherlock Holmes-film, fejlesztjük a Parry Mason-sorozatot az HBO-nak, és még mindig meg akarom csinálni a Pinokkiót. Millió ötletem van, de Isten tudja mi lesz velük. Zsinórban csinálom a Bosszúállók 3-4-et és most a Doolittle-t. Ha végre mindennel kész leszek, és egy kis szünetet akarnék tartani, akkor majd nyugodtan hívjanak fel, és mondják azt, hogy megbolondultam!

A két Sherlock Holmes-mozifilm egyébként összesen 1 milliárd dollárt hozott a Warnernek, ami ugyen kicsit kevés a szuperhősfilmek árnyékában, de azért annyira nem rossz bevétel. (via Movieweb)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu