Robert Pattinson és Michael Keaton Batmanje is befutott

Ütős előzetest kapott az új Batman-film és a The Flash-hez is jött egy teaser.

2022 márciusában fog mozikba kerülni a Matt Reeves által rendezett The Batman, amelyben Robert Pattinson örökli meg a Ben Affleck által szögre akasztott bőregérgúnyát. Egy előzetes már tavaly nyáron kijött, múlt héten egy nyúlfarknyi kedvcsinálót kaptunk, most pedig egy teljes, minden eddiginél ütősebb előzetessel próbálja tovább fokozni a hangulatot a stúdió a DC FanDome 2021 nevű virtuális esemény keretében.

Az új Batman-filmben Andy Serkis alakítja Bruce Wayne hűséges komornyikját, Alfrédot, az ügyeletes  főgonosz ezúttal a Pingvin (Colin Farrell) lett, de felbukkan majd Rébusz (Paul Dano) is. Zoë Kravitz az új Macskanő, Jeffrey Wright az új Gordon felügyelő, John Turturro az új Carmine Falcone, Peter Sarsgaardot pedig Gotham főügyészeként láthatjuk majd jövőre. 

A DC FanDome-on bemutatták a szintén 2022-ben érkező The Flash trailerét is, amelyben egy korábbi Batman, Michael Keaton is tiszteletét teszi.

A filmet még jelenleg is forgatják, ezért a teljes előzetesre még várni kell, a kedvcsinálóban is csak Keaton Batmanjének hegyes füleit látni, illetve hallhatjuk, ahogy az Ezra Miller által alakított Flash-től megkérdezi, hogy a sok lehetséges idővonal közül miért az övét választotta.

A filmet a Flashpoint című képregénysorozat inspirálta, amelyben az időutazásnak is fontos szerepe van, illetve egy alternatív univerzumot is bevezet egy alternatív Batmannel. Ezért is tűnik majd fel Keaton mellett Ben Affleck is, az épp leköszönő denevérember. A hírek szerint Keaton karaktere Barry Allen, vagyis a Flash mentoraként tűnik majd fel, aki egyébként a trailerben két verzióban is látható, egyikük rövid, másikuk hosszú hajat visel.

A The Flash premierjét a tervek szerint 2022. november 4-én tartják.

Via: Uproxx