Rossz hírt kaptak Robert Downey Jr. rajongói

A színész nem tér vissza a Marvel mozis univerzumba. Mindezt maga az MCU-atyaisten, Kevin Feige szögezte le.

Egy Vanity Fairnek adott nyilatkozatban a Marvel-főnök kegyetlenül rövidre zárta azokat a pletykákat, melyek újabban azzal kapcsolatban láttak napvilágot, hogy a Vasembert alakító Robert Downey Jr. esetleg visszatérne az MCU-ba, annak ellenére, hogy karakterétől már búcsút vettek a 2019-es Bosszúállók: Végjátékban.

„Megőrizzük ezt a pillanatot az örökkévalóságnak, és nem piszkáljuk többé.

Oly sok éven át dolgoztunk oly sokat, hogy eljussunk idáig, és nem akarjuk visszacsinálni ezt az egészet” – szögezte le a producer. A magazin Robert Downey Jr.-ról szóló portrécikkéhez a Bosszúállók: Végjáték rendezői, Anthony és Joe Russo is hozzászóltak, és az ő szavaik is ezt támasztják alá.

Szerintük a színész vonakodott tőle, hogy miután leforgatták azt a bizonyos jelenetet, egyetlen sort is újravegyenek vele.

A sztár az első Vasemberben. Forrás: UIP-Duna Film

„Ez volt a forgatás utolsó napja, és mindenki könnyes búcsút vett.

Mindenki számára megterhelő volt az a felvétel, szóval megígértük neki, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy meg kellett csinálnia” – mondták a Russók, akik szerint Robert Downey Jr. már lezárta magában Vasember karakterét.

„Nehéz volt a számára megcsinálni, hogy még visszajönni elmondani azt az egy mondatot. Mivel amikor visszajött a forgatásra, pontosan azzal a stúdióval szemben volt a felvétel, ahol a Tony Stark szerepére kiírt meghallgatása zajlott.

Szóval az utolsó mondata Starkként szó szerint pár tíz méterre volt onnan, ahol megkapta a szerepet”

– tette hozzá Anthony Russo.


(via NME)

 

Ez is érdekelhet

10 sztár, aki egyetlen filmmel megmentette a karrierjét

A film világában is van olyan, hogy egyszer fent, egyszer lent – és olyan is, amikor valakinek egyetlen filmmel sikerül fordítania a dolgok állásán. Mutatjuk a szerencséseket!

Tovább