Ryan Reynolds bármikor meg tudja nevettetni Dwayne Johnsont

És most a receptet is elárulta hozzá Jimmy Fallon The Tonight Show-jában. Ki ne hagyd a videót!

Lassan mindennapos rutinná válik, hogy a talkshow-kban nem élőben beszélgetnek a sztárokkal, hanem online videós kapcsolással. Így történt a napokban Jimmy Fallon The Tonight Show-jában is, amelynek Ryan Reynolds volt a (virtuális) vendége. A színész Red Notice című filmje forgatásáról sztorizgatott, ami most is zajlana, ha nem kellett volna leállni a koronavírus miatt.

Sőt: Reynolds arról számolt be, hogy mostanra talán már be is fejezhették volna a munkálatokat, ha nem röhögték volna mindig el az időt. Ő és egyik filmbeli partnere, Dwayne Johnson ugyanis már 15 éve ismerik egymást, és a Deadpool sztárja nagyon szereti ugratni a Sziklát. Ilyenkor persze áll a forgatás, szóval a színész elismerte, hogy elég felelőtlen dolog így pazarolni a Netflix pénzét.

„Az egyik oka, amiért annyira bírom, hogy nagyon tud saját magán nevetni.

Szóval ha egyszerűen csak papagájként elismétled az egyik sorát a filmből, mondjuk azt, hogy »John Harvey különleges ügynök vagyok az FBI-tól«, és 27 százalékkal gyorsabban mondod, és még egy káromkodást is hozzáteszel (»John Harvey különleges ügynök vagyok az FBI-tól, f*szszopó!«), akkor teljesen kész lesz. Kimegy a teremből, és nem tér vissza” – mesélte a színész Fallonnak.

Forrás: Steven Ferdman / Getty Images és Aaron Davidson / Getty Images for HBO

 

A Netflix gyártásában készülő Red Notice egyébként egy akciókomédia, amiben a Johnson által alakított Interpol ügynök el akarja kapni a világ legkeresettebb műkincstolvaját, akit Gal Gadot játszik. A filmben Reynolds egy szélhámost formál meg, de ennél többet most nem akart elárulni a cselekményről, nehogy lelője a poént. A Red Notice-t az eredeti tervek szerint már idén november 13-án bemutatták volna, de a leállás miatt csak valamikor jövőre láthatjuk.


(via Uproxx)