Saját csapata nem akarta, hogy lefogyjon Rebel Wilson

A színésznő tavaly kőkemény fogyókúrába kezdett, ám pont saját csapata nem nézte ezt jó szemmel. És nem az egészsége miatt.

Rebel Wilson tavaly kőkemény fogyókúrába fogott. Hihetetlen munkával és kitartással rengeteget plusz kilótól szabadult meg, ami igen tiszteletre méltó, ám voltak, akiknek cseppet sem tetszett. A BBC-nek adott interjúban beszélt erről, annak kapcsán, hogy a 2021-es 100 leginspirálóbb nője közé választották.

A saját csapatomtól kaptam sok visszautasítást, itt Hollywoodban, amikor azt mondtam, hogy "Oké, belevágok az egészség évébe, és úgy éreztem, hogy tényleg fizikailag átalakulok és megváltoztatom az életemet". Erre azt kérdezték: "Miért? Miért akarod ezt csinálni?" Mert dollármilliókat kerestem azzal, hogy, tudod, én voltam a vicces kövér lány.

Wilson az egészsége érdekében kezdett bele az embert próbáló fogyókúrába, noha elmondása szerint akkor is magabiztosnak érezte magát, amikor végigsétált a vörös szőnyegen, és kétszer-háromszor nagyobb darab volt, mint a felvonuló többi színésznő. Mélyen legbelül azonban tisztában volt azzal, hogy érzelmi alapú táplálkozási szokásai nem a legegészségesebbek.

2019-ben körülbelül négy filmem jött ki, kettő, aminek én voltam a producere, és egy, a Jojo Nyuszi, amit Oscar-díjra jelöltek a legjobb film kategóriában. Mégis több nyilvánosságot kaptam a következő évben, amikor a fogyáson kívül semmi mást nem csináltam.  

A színésznő elképesztő átalakulását Instagramon dokumentálta. Ilyen volt "vicces kövér lányként":

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

 

A 2021-es fogyókúra során szó szerint teljesen más ember lett, alig lehet ráismerni. Fantasztikus, amit véghezvitt. A vicces kövér lány szerepe már a múlté, innentől "vicces karcsú lány".


(Forrás: Independent)

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.