Sakálrészegen kapták rajta Nicolas Cage-et

Videó is készült az esetről, amikor az erősen ittas sztárt kivezetik egy puccos Las Vegas-i bárból, olyan vállalhatatlan az állapota. Reméljük, egy Las Vegas, végállomás-folytatásra gyakorolt.

A mezítlábas, borotválatlan, leopárdmintás nacit viselő színészt még a múlt héten dobták ki a Lawry's The Prime Rib nevű elegáns étteremből, ahol szemtanúk leírása szerint nemcsak a személyzet tagjaival, de a hely vendégeivel is összetűzésbe keveredett. Cage-ről ráadásul először azt gondolták, egy részeg hajléktalan, annyira kifordult önmagából.

Az esetről videó is készült, amelyen az hallható, hogy egy férfi kommentálja a történéseket.

„Itt van Nicolas Cage, és egy kicsit szét van csapva”

– mondja, később pedig különböző lapoknak részletesen is sztorizgatott az ügyről. „Először azt hitték, csak egy hajléktalan, aki berúgott és kötekedni kezdett. Aztán mindenki megdöbbenésére kiderült, hogy Nicolas Cage az.


Teljesen szét volt csúszva, még a személyzetet is elkezdte vegzálni. Nagyon rossz állapotban volt, mezítláb járkált fel-alá. Ráordított a vendégekre is, megpróbált verekedést provokálni; ekkor kérték fel a személyzet tagjai, hogy távozzon. Annyira be volt állva, hogy alig tudta felszerencsétlenkedni magára a flipflopját, mielőtt kikísérték” – mesélte a The Sunnak a szemtanú, aki azt is elárulta, hogy Cage némi tequilától és tetemes mennyiségű 1980-as Macallan whiskey-től került ilyen állapotba.

A sztárnak egyébként idén halt meg az édesanyja, szóval minden oka megvan a búslakodásra – és amúgy is hajlamos az italhoz nyúlni. 2019 márciusában például

arra hivatkozva érvényteleníttette a Las Vegasban a negyedik feleségével kötött esküvőjét, hogy túl részeg volt ahhoz, hogy felmérje tettei következményét.

2018-ban pedig arról vallott, hogy azért veti bele magát annyira a munkába, hogy elkerülje az önpusztítást (értsd: az italozást). Cage egyébként 1996-ban egy súlyosan alkoholista férfi megformálásáért nyert Oscar-díjat a Las Vegas, végállomás főszerepével.


(via Page Six)