Schwarzenegger a mémmé vált állataival együtt adott videóinterjút Jimmy Kimmel show-jában

Lulu, a szamár és Whiskey, a póniló lassan nagyobb médiasztárok lesznek, mint a gazdájuk!

A hónapok óta tartó koronavírus-járványt követő karanténba vonulás nemcsak, hogy gyökeresen átalakította a hollywoodi szórakoztatóipart, de kitermelte a maga új celebjeit is. Utóbbiak közé tartozik Arnold Schwarzenegger két legkedvesebb háziállata, Lulu, a szamár és Whiskey, a póniló is, akik mostanra nemcsak hogy mémmé váltak, de pólóminta lett belőlük, ahogy a gazdájukkal együtt pózolnak a net népének (Arnold maga is árul egyébként ilyen pólókat). Mivel Schwarzenegger már 72 éves, és Kaliforniában minden 70 év feletti lakosnak kötelező az otthoni karantén, Lulu és Whiskey egy ideje már rendszeresen szerepel minden webkamerás videóban, amit a nyugdíjas akciósztár felrak a közösségi oldalaira, és a vele készült chatinterjúkban is mindig feltűnik a két állat.

Ez történt a napokban a Jimmy Kimmel Live!-ban is, amit a népszerű showman az ABC stúdiója helyett otthon vett fel - miután a kislánya kisminkelte anyukának. Íme a 12 perces beszélgetés, amiben Arnold répával és zabpehelyből készült süteménnyel eteti Lulut és Whiskeyt, a végén pedig becsatlakozik a szintén otthon ülő Edward Norton is a diskurzusba.

Az interjúból kiderült, hogy Lulu és Whiskey szabadon járhatnak-kelhetnek Schwarzenegger villájában, aminek a konyhája és az étkezője egyébként pont úgy van berendezve, mint egy osztrák nagypapa víkendháza egy eldugott alpesi faluban (nem véletlenül, hiszen Schwarzenegger maga is egy kis osztrák faluban, a stájerországi Thalban nőtt fel). Lulu és Whiskey Arnold elmondása szerint nagyon szeretnek akkor enni, amikor ő is épp ebédel, illetve az otthoni edzések közben is előszeretettel megbámulják.

Forrás: gofundme.com/flexport.org

 

Schwarzenegger egyike azon hírességeknek, akik a koronavírus idején maguk is támogatják a vagyonukból a fertőzés elleni harcot. Arnold egymaga 1 millió dollárnyi értékben vásárolt maszkokat az amerikai egészségügy számára, és Edward Nortonnal együtt ő az egyik fő támogatója és kampányarca annak a közösségi gyűjtésnek, amelyik eddig már több, mint 7 millió dollárt kalapozott össze egészségügyi felszerelésekre, hamarosan elérve a kitűzött 10 milliós célösszeget. (via The Independent)