Stallone a Rambo 5-ben is megfeszíti legendás íját!

A 72 éves sztár újabb forgatási fotót mutatott, Schwarzeneggerrel közös videójában Rocky-könyvet reklámoz.

Sylvester Stallone nagyon aktívan és kimondottan ügyesen használja a közösségi médiát. Az elmúlt hetekben-hónapokban mindig az Instagramjáról tudtuk meg először, hogy épp hol járnak a Rambo 5 munkálatai, vagy hogy véget ért a Creed 2 forgatása. De azt is itt jelentette be egy szívhez szóló videóban, hogy nem bújik bele többször se Rocky, se Rambo bőrébe. Ezúttal az utolsó Rambo-filmből, a Last Bloodból mutatott meg egy izgalmas jelenetfotót, amin épp a vietnami veterán kultikus fegyverével, a csigás íjjal pózol:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“ Death is coming your way , and there’s nothing in this world you can do to stop it... “ Rambo said calmly to the gang of killers . #rambo5

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Míg az 1982-es Rambo First Blood, azaz Első vér címen futott Amerikában, a 2019-ben mozikba kerülő Rambo 5 alcíme az lesz, hogy Last Blood, azaz Utolsó vér, szimbolikusan is lezárva egy korszakot Stallone életében. A Rambo 5-ben főhősünk poszttraumás stresszben szenved a sok harctól, nyugdíjas éveiben állandó ápolásra szorul Arizonában a farmján. Egy nap az őt ellátó Maria borzalmas híreket hoz: két lányát, Carment (Paz Vega) és a 8 éves Melissát elrabolta a mexikói drogkartell! Rambo természetesen elindul, hogy leszámoljon a bűnbandával, de kis híján belepusztul. Belátja, hogy 70 évesen, egyszemélyes hadseregként nincs esélye a gonosztevőkkel szemben, ezért inkább Carmen segítségével számol le az emberrablókkal.

Stallone egyébként nemrég együtt bulizott országos cimborájával, Schwarzeneggerrel egy könyvbemutató gálán, abból az alkalomból, hogy egy grandiózus kötetben jelent meg a Rocky-filmek története. Arnold azt mondta a könyvről a közös videójukban, hogy ez a kedvenc esti meséje: