Stallone bokszolni hívta legnagyobb rajongóját, a pápát

Ferenc pápa saját bevallása szerint a Rocky-filmeken nőtt fel, így ő is nagy megtiszteltetésnek vette az akciósztár vatikáni látogatását.

A Rocky-filmek sztárja, Sylvester Stallone szeptember 8-án a Vatikánban tett látogatást a feleségével, a lányaival és a testvérével, a szintén színész Frankkel együtt. A pápai audenciáról a Vatican News is beszámolt: az X-re (vagyis az egykori Twitterre) egy videó is kikerült, amelyen Ferenc pápa látható a Stallone famíliával.

 

 

Miután bemutatta a pápának a családját, az akciósztár azt mondta:

Hálásan köszönöm, hogy időt szakít ránk a zsúfolt napjából. Mind nagyon nagyra értékeljük ezt.

Ferenc pápa így válaszolt:

Megtiszteltetés számomra. Az ön filmjein nőttünk fel.

Ezen a válaszon Stallone szemmel láthatóan meglepődött, de rögtön kapcsolt, és tréfásan felemelve az öklét, nevetve megjegyezte:

Készen áll? Bokszolhatunk!

Stallone hat alkalommal játszotta el korábban Rocky Balboát, az amerikai bokszbajnokot, aki később a Creed - Apollo fia című 2015-ös filmben, valamint annak 2018-as folytatásában, a Creed 2-ben is visszatért mellékszereplőként.

Sylvester Stallone nem mindennapi pályafutásáról hamarosan a Netflix is bemutat majd egy dokumentumfilmet Sly címmel, amelynek mozipremierje szeptember 17-én lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(via NME.com & The Independent)