Stallone is benne lesz a Suicide Squad 2-ben

A 74 éves akciósztár nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy James Gunn-nal dolgozhat együtt egy nagyszabású DC-szuperhősfilmben.

Sylvester Stallone alighanem örömében kicsit hamar kikotyogta egy videóban a hivatalos Instagram oldalán, hogy ő is benne lesz a James Gunn rendezésében készülő The Suicide Squadban. Ez lesz ugye a felemás kritikát kapott, DC-rajongókat is megosztó 2016-os Öngyilkos osztag folytatása (illetve remake-je). Stallone vendégszereplését végül maga az író-rendező is megerősítette a saját Instagram oldalán:

Mindig is imádtam az én Stallone barátommal dolgozni, és ez alól a mai munkánk, a #TheSuicideSquad sem volt kivétel. Annak ellenére, hogy Sly egy ikonikus filmsztár, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ez a fickó mennyire csodálatos színész.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés

Természetesen Stallone sem fukarkodott a rendezőt dicsérő jelzőkkel egy későbbi, korrigált Insta-posztjában:

Azzal, hogy eme hihetetlen rendezővel együtt dolgoztam ezen az elképesztő projekten, csodálatos lett az idei év. Nagyon szerencsés ember vagyok, hogy ilyen tehetségek állnak mellettem! #Warner Bros.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Azt egyelőre persze még nem tudni, hogy Stallone melyik ikonikus DC-karakter maskaráját ölti majd magára a 2021 nyarán mozikba kerülő(?) filmben. Az viszont biztos, hogy Margot Robbie ismét Harley Quinnt alakítja, Jai Courtney visszatér Bumeráng kapitányként, Idris Elba lesz Bloodsport, Michael Rooker lesz Savant, John Cena pedig Peacemaker, aki afféle szénné gyúrt, tuskó Batman, és minden jel arra mutat, hogy hamarosan saját tévésorozata is indul. (via NME.com)