Star-Lord és Mantis testvérek lennének?

A galaxis őrzői rendezője tagadja, de kering egy fotó Kurt Russellről és egy űrlányról.

Érdekes konteó hozta lázba a napokban A galaxis őrzői-filmek kedvelőit: állítólag a franchise két főszereplője, a walkmant hallgató földi srác, Star-Lord (Chris Pratt) és a telepatikus erővel rendelkező űrlény, Mantis (Pom Klementieff) testvérek!

Ez ugye úgy lehetséges, ha mindkét karakternek az élő, gonosz bolygó, Ego volt az apja. Ez Star-Lord esetében kiderül, sőt, a történet előre haladtával A galaxis őrzői vol. 2 fő konfliktusává vált - bocs a spoilerért, de hát egy tavalyi filmről van szó! Mantis esetében viszont nem lebbentik fel a fátylat arról, kik a szülei, csak annyit tudunk meg róla, hogy régóta Ego mellett él.

Most viszont elkezdett keringeni a neten pár fotó, amin egy Jennifer Sharp nevű színésznő arról áradozik, milyen jó volt A galaxis őrzői stábjával dolgozni. A képeken pont úgy néz ki, hogy akár Mantis anyja is lehetne, sőt, még közös werkfotója is van az Egót alakító Kurt Russell-lel. Azt viszont nem tudjuk meg tőle sem biztosra, hogy Mantis anyját alakította-e A galaxis őrzői 2-ben, mivel a jelenetát végül kivágták a filmből. A galaxis őrzői 1-2 rendezője, James Gunn kategorikusan cáfolta, hogy Star-Lord és Mantis testvérek lennének, viszont időközben Jennifer Sharp fotói is eltűntek a netről. Lehet, hogy a Disney és a Marvel tényleg menet közben váltottak koncepciót, és majd csak a 3. részben fog kiderülni a két szereplő közötti rokoni szál, amit most Jennifer Sharp idő előtt kikotyogott. Vagy direkt, mert ez az egész csak a hype része.

Forrás: Twitter

 

Szintén érdekes fejlemény, hogy Chris Pratt elkotyogta: ő is benne van A galaxis őrzői 3 stábjában, januárban kezdi a forgatást. Csakhogy a karaktere meghalt a Bosszúállók 3 végén: elporladt Thanos győzelme után. A galaxis őrző 3 ezek szerint a Bosszúállók 3-4 előtt játszódik? Vagy a Végtelen háború végén meghalt karakterek később feltámadnak? Doctor Strange fog valamit machinálni az időutazással? Akármi is az igazság, az úgysem fogjuk megtudni a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók 4 és A galaxis őrzői harmadik részének 2020-as premierje előtt. (via Movieweb)