Stephen King-fanok, riadó! Itt a Ragyogás 2 hátborzongatóan jó trailere!

A Doctor Sleep főszereplője Ewan McGregor, ő alakítja felnőttként Dannyt, a Panoráma hotelban furcsa dolgokat látó kisfiút.

Befutott végre az első trailer a Doctor Sleephez, az 1980-as Ragyogás régóta várt folytatásához, ami Ewan McGregorral a főszerepben készült el, Stephen King 2013-as bestseller regénye, az Álom doktor alapján.  A film rendezője Mike Fanangan, aki korábban már forgatott egy King-adaptációt a Netflixnek, Gerald's Game címmel. Íme a Doctor Sleep ígéretes előzetese:

A trailer nagyon jól körberajzolja, mire számíthatunk: egy ízig-vérig Stephen King-sztorira! A Ragyogás kisfiúja, Danny Torrance már felnőtt (őt alakítja a nyúzott arcú Ewan McGregor), és nem lett egy sikersztori az élete, hála a Panoráma hotelben átélt, rengeteg borzalom miatt. Danny most egy álmos kisvárosban él, és egy hospice kórházban segít, hogy a betegeknek minél fájdalommentesebb legyen a halála (erre utal a címbéli Álom doktor is).

Fotó: Vertigo Entertainment / Warner Bros.

 

Csakhogy a sötét titkokkal terhes múlt a férfi után nyúl. Nem elég, hogy az álmaiban és a látomásaiban örökké visszatér a hotelfolyosókon biciklizés, a vérpatak, a REDRUM-MURDER felirat és a baltával felhasogatott szobaajtó, kiderül, hogy az unokahúgának, Abra Stone-nak is ugyanolyan furcsa képességei vannak, mint neki. Ráadásul már a True Knot, egy különleges emberekkel vámpírként táplálkozó szekta is a nyomukban lohol! (via Independent)