Szentségtörés! Jön a Különben dühbe jövünk remake-je

Bud Spencer és Terence Hill 1974-es klasszikusának modernizált verziója hamarosan a Netflixen fog debütálni.

A retróláz és a remake-gyártás gyerekkorunk egyik kultikus kedvencét, Bud Spencer és Terence Hill 1974-es kultfilmjét, a Különben dühbe jövünket is utolérte. A mostani verzióban egy 25 éve elhidegült testvérpár két tagja újra találkozik, hogy egyesítve erejüket visszaszerezhessék az apjuk szeretett Buggy-ját.

Forrás: Netflix

 

A remake előzetesében természetesen látható is a szívmelengetően narancssárga tengerparti kocsi (aminek a hasonmását pár éve Terence Hill a magyar rajongók körében árverezte el, a bevételt pedig felajánlotta a Heim Pál Gyermekkórháznak), de felbukkan a kisvárosi cirkusz is, amit a gonosz maffiavezér alighanem most is le akar majd rombolni, hogy ő építkezhessen a kiváló fekvésű, tengerparti telken. Felcsendül emellett a film jól ismert dallama, a Lalalala lalla... is, amely alatt hőseinket anno egy vámpírarcú, muzikális lelkületű bérgyilkos próbálta lepuffantani a színházteremben egy mai szemmel is nagyon vicces, felejthetetlen jelenetsorban.

Alaposan fel van tehát adva a lecke a remake készítőinek, mert a '74-es verzió színvonalát nem hogy megugrani, de alulról súrolni is igen nehéz feladat lesz, hiszen Magyarországon is generációk nőttek fel a Különben dühbe jövünk Bujtor István és Ujréti László által szinkronizált verzióján...