Találkozz a Drakulics elvtárs sztárjaival!

Aki még nem látta, most itt a remek alkalom, hogy a színészek és a rendező társaságában nézze meg Bodzsár Márk retró vámpírkomédiáját a budapesti Cinema City Allee-ban.

Bodzsár (Isteni műszak) alkotását stílszerűen október 31-én mutatták be a hazai mozik, és a jegyvásárlási statisztikák, a legtöbb kritika, valamint a nézői visszajelzések egyaránt azt jelzik, hogy a közönség a szívébe zárta a hetvenes évek Magyarországára hazatérő vámpír és a nyomába eredő belügyi alkalmazottak különös hangulatú komédiáját, ami már több mint 50 ezer látogatót vonzott a mozikba.

Most a nézők találkozhatnak is a film sztárjaival, és kérdezhetnek is tőlük. A Drakulics elvtárs színészei, azaz a két férfi főszereplő, Nagy Ervin és Nagy Zsolt, illetve két női mellékszereplő, Nari Nguyen és Borbély Alexandra, rajtuk kívül pedig a forgatókönyvíró-rendező, Bodzsár Márk is ott lesz a Cinema City Allee-ban november 17-én, vasárnap a 19:30-as vetítést követően tartandó közönségtalálkozón. Az eseményen Dudás Viktor filmszakértő lesz a moderátor.

„Ez (…) a közösen megélt és nagyon is bennünk lévő Kádár-korszak filmje, a házmestereké, a Fecske cigarettáé és a Hüsi üdítőé, a kacér titkárnőké és a ma is ugyanolyan lelkesedéssel megtartott pártrendezvényeké, amit a rendező-forgatókönyvíró Bodzsár Márk fiatal kora ellenére is oly jól ismer. És igazán nem panaszkodhatunk, mert kapunk egy jó adag vámpírsztorit, egy hasonló adag kémvígjátékot rengeteg remek színésszel, és az egészet nyakon öntik azzal a nosztalgiaszósszal, amit úgy szeretünk.

Forrás: InterCom

 

(…) Itt mindenki jó, de tényleg, pedig nehéz dolog fapofával bohóckodni. Nagy Ervin igazán elemében van őrült dumáival és túlhajtott macsóságával, jól is áll neki a dolog; Nagy Zsoltnak most sem kell sokat csinálni ahhoz, hogy elképesztő jelenléte legyen, Bodzsár pedig volt olyan okos, hogy melléjük ne egy szintén rutinos, jól ismert színésznőt tegyen. Ide friss vér (!) kellett, és Walters Lili egyszerre hozza az üde új arcot, az izgalmas karaktert, és iszonyú jól áll neki a retró” – írta a filmről a port.hu kritikusa.


(via IC Press)