Támad a gyilkos fű a legújabb Stephen King adaptációban

Nézd meg az In the Tall Grass (A magas fűben) előzetesét, aminek eredetijét King a fiával közösen írta, és a Démonok között filmek főszereplője is szerepel benne!

Ahogy arról korábban már írtunk, a töménytelen egyéb, folyamatban lévő Stephen King adaptáció (Álom doktor, Lisey története, A Setét Torony sorozatverziója, A Talizmán, The Outsider stb.) mellett filmverzió készül a népszerű horror-/sci-fi szerző és fia, Joe Hill közös novellájából, A magas fűbenből is.

Az időközben a Netflix gyártásában meg is valósult horrorfilmnek október 4-én lesz a premierje, és most nyilvánosságra hoztak hozzá egy nagyon félelmetes előzetest. A magas fűben arról szól, hogy egy testvérpár utazás közben egy kisfiú kiáltozására lesz figyelmes, aki azt kéri tőlük, mentsék meg. A hangok az útmenti, szokatlanul magas fűből álló kaszáló felől érkeznek, amibe a srác és a lány azonnal bele is vetik magukat.

Csakhamar azonban kiderül, hogy a magas fűben lehetetlenség bárkit és bármit megtalálni, mert gonosz erők játszanak velük, amiknek köszönhetően csak kóvályogni tudnak a növényzet labirintusában. Az őrült tévelygés közben a főhősök másokkal is találkoznak, akik szintén eltűnt hozzátartozóikat keresik, és egy nyugtalanító kisgyerek is előkerül.

Hőseinknek pedig lassan rá kell jönniük: annál, hogy eltévedtek a gyilkos kaszálóban, már csak az rosszabb, ha valami megtalálja őket benne. A filmben a testvérpárt alakító Laysla De Oliveirán és Harrison Gilbertsonon kívül szerepel a lassan horrorveteránnak számító Patrick Wilson (Démonok között 1-2-3., Insidious filmek, Csontok és skalpok, Az apáca, Annabelle 3.) is. A magas fűbent pedig nem más rendezte, mint A kocka, a Semmi, a Hibrid és a Hannibal című sorozat rendezőjeként ismert Vincenzo Natali.


(via Uproxx)