Töki lesz Elton John

Életrajzi film készül Elton Johnról, a legendás énekest Taron Egerton fogja alakítani, akit a Kingsmanben Tökiként szerettünk meg.

Az a Dexter Fletcher fogja rendezni a Rocketman című filmet, aki a Queenről, illetve Freddie Mercuryról szóló életrajzi filmet is készíti. Elton Johnt pedig Taron Egerton játssza majd, aki olyan filmekből lehet ismerős, mint az Eddie, a sas, amit szintén Dexter Fletcher rendezett, vagy a Kingsman-filmek. Elton John egyébként egy nagyszabású búcsúturnéra készül, ami – ha hihetünk az énekesnek – az utolsó lesz életében. 

Taron Egerton a Kingsman: Az aranykörben

 

Dexter Fletcher a Queen-filmmel megfelelő tapasztalatokat szerezhet majd, hogyan is kell megrendezni egy legendás énekesről szóló életrajzi filmet: eredetileg Bryan Singer készítette volna a Freddie Mercuryról szóló alkotást, már el is kezdték a forgatást, amit aztán a rendező decemberben se szó, se beszéd, ott hagyott – mint utóbb kiderült, beperelték nemi erőszak miatt. 2014-ben már indult ellene per kétrendbeli nemi erőszak ügyében, de tavaly télen újra elővették Singert.

Taron Egerton az Eddie, a sasban

A Rocketman forgatókönyvét Lee Hall írja, a producer pedig Elton John mellett Matthew Vaugh lesz. A forgatást még a nyáron elkezdik.
(Eredetileg úgy volt, hogy Tom Hardy alakítja majd az énekest, a rendező pedig Michael Gracey lett volna.)

via Consequence of Sound