Tom Cruise egy brit család kertjében landolt a helikopterével

Késésben volt, bár azért annyira nem volt neki sietős, mert fotózkodni még volt ideje, és a família gyerekei is kaptak egy ingyen sétarepülést. A sztár a Mission: Impossible 7-et forgatja Nagy-Britanniában.

Nagy volt az ámulat a minap az angliai Warwickshire-ben: egy családi ház kertjében landoló helikopter utasa ugyanis nem más volt, mint Tom Cruise, aki épp a Mission: Impossible 7-et forgatja Nagy-Britanniában. A sztár azért volt kénytelen itt landolni, mert Coventryben lezárták a repteret.

A BBC helyszíni beszámolója szerint a Warwickshire-i Baginton településen élő Alison Webb és a családja nem is sejtette, hogy Tom Cruise utazik a helikopteren, mert vele először csak annyit közöltek, hogy „egy névtelenséget kérő VIP személy az, aki épp késésben van”. A hollywoodi sztár azonban annyira azért mégsem sietett, mert jutott ideje fotózkodni a családdal, sőt, egy ingyenes helikopteres úttal is meglepte Webbék gyerekeit.

Alison Webb így nyilatkozott az esetről BBC -nek:

Arra gondoltam, milyen jó lenne, ha a gyerekek is látnák a kertben leszálló a helikoptert. Amikor Tom Cruise kiszállt, na, az nagyon »Hűha!« érzés volt. Egyenesen a gyerekekhez ment diskurálni egy kicsit, majd hozzánk is odajött, és egy könyökpacsi után köszönetet mondott. Aztán azt mondta, ha a gyerekek szeretnének, mehetnek egy kört a helikopterrel. Hihetetlen nap volt! Olyan szürreális volt, még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént!

Nem ez volt egyébként az első olyan eset, amikor a Mission: Impossible 7 angliai forgatása a frászt hozta a brit átlagemberekre: nemrég a derbyshire-i bámészkodók rettegtek amiatt, hogy a szemük láttára zuhant szakadékba egy vonat. Persze ez csak a legújabb nagyszabású Tom Cruise-film egyik kaszkadőrmutatványa volt – amihez a maximalista sztár egy valódi, működő gőzmozdonyt pöfögtetett bele a kőfejtőbe, hogy az ténylegesen összeroncsolódjon a szakadék aljára érkezve. A filmben Cruise alighanem ennek a vonatnak az oldalába fog csimpaszkodni, mivel korábban ilyen fotók is napvilágot láttak.

A Christopher McQuarrie rendezésében, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson és természetesen Tom Cruise főszereplésével készülő akciófilm a tervek szerint 2022 májusában kerül mozikba. (via The Independent)