Tom Hanks szerint ez a legalulértékeltebb filmje

A színész szerint nem beszélnek róla eleget.

Tom Hanks olyan, mára már klasszikussá érett filmekben játszott főszerepet, mint a Legénybúcsú, a Segítség, felnőttem!, a Ryan közlegény megmentése vagy a Számkivetett. A kilencvenes évek közepén két egymást követő évben nyert Oscar-díjat: 1994-ben a Philadelphia - Az érinthetetlen, 1995-ben pedig a Forrest Gump főszerepéért díjazta az Akadémia. Mégis, van egy filmje, amit szerinte jóval kevesebbszer emlegetnek, mint ahányszor megérdemelné.

Különböző okokból senki sem hivatkozik A kárhozat útja című filmre, pedig ez az alkotás hihetetlenül fontos számomra’” – mondta a színész egy podcastben, majd így folytatta:

“A filmipar történetének két legfontosabb színésze szerepel benne: Jude Law és Daniel Craig, SPOILER! és én mindkettőjüket kinyírom”.

A Sam Mendes által rendezett gengszterfilm Max Allan Collins képregénye alapján készült. Hanks a maffiózót, Michael Sullivant alakítja, akinek a fia szemtanúja lesz egy gyilkosságnak.

Tom Hanks új filmje, Az ember, akit Ottónak hívnak január 12. óta látható a magyar mozikban. Sam Mendes új rendezését, A fény birodalmát pedig február 23-án mutatják be Magyarországon.

(via Independent)