Tom Hanks színt vallott: ezért nem szerepelt soha Star Wars-filmben

A Solóban direkt neki szántak volna egy cameo szerepet, de a szoros időbeosztása miatt nem jutott el a forgatásra.

Treat Williamstől Sofia Coppolán át Dominic Westig számos híresség felbukkant már a Star Warsban kisebb-nagyobb cameo szerepben (ezekről korábban itt írtunk), egyvalakit azonban eddig még sosem láttunk Csillagok háborúja-filmben Hollywood nagyágyúi közül: Tom Hankst! A Ryan közlegény megmentése és a Forrest Gump sztárja legutóbb Josh Horowitz podcastjében, a Happy Sad Confusedben vendégeskedve mesélt arról, miért nem láthattuk eddig a Star Warsban.

9 sztár, akiről tuti nem tudtad, hogy benne volt a Star Wars-filmekben

Rose Byrne Keira Knightley-hoz hasonlóan Amidala szolgálólányai közé tartozott, Daniel Craig rohamosztagos volt, Simon Pegg pedig egy kövér űrlény maskarája alatt rejtőzött.

Tovább

 

Kiderült, hogy egyszer benne lehetett volna Tom Hanks is a Star Wars-kánonban:

egy rohamosztagos szerepét ajánlották fel neki a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történetben.

Akkoriban azonban sajnos időbeosztási problémák miatt nem tudott eljutni a forgatásra, pedig egyébként örömmel elvállalta volna. A színész lelkesedése, és az, hogy évekkel a Solo premierje után is ekkora örömmel beszélt a történtekről, valóban azt jelzi, hogy rajong a franchise-ért, és szívesen szerepelne lényegében bármiben, amin Star Wars-logó van.

 

Forrás: Christopher Polk / Getty Images for People's Choice Awards

 

A lehetőség szerencsére adott: a Disney+ kínálatában sorra jönnek az élőszereplős sorozatok (A Mandalóri, Andor, Obi-Wan, Ahsoka, stb.), de bizonyára Taika Waititi és Dave Filoni saját Star Wars-mozifilmjében is szívesen látnák.

(via Collider)