Tom Hardy kedvenc jeleneteit kivágták új filmjéből

A napokon belül mozikba kerülő Venom teljesen más lesz, mint amilyennek a sztár szerette volna.

Mindez pedig úgy derült ki, hogy a ComicsExplained egy interjúban ártatlanul rákérdezett, melyik a kedvenc jelenete a közelgő filmből. „Hát azok a dolgok, amik nincsenek benne a filmben.

Van olyan 30–40 percnyi jelenet, ami végül nem került be.

Ilyen »őrült bábjátékos«-jelenetek meg egy csomó fekete komédia. Érted, mire gondolok? Ezek egyszerűen kihullottak” – panaszkodott a színész.

Erre persze az összes rajongó előjött az összeesküvés-elmélettel, miszerint biztos ezért változott a Venom (amerikai) korhatár-besorolása „17 éven felülieknek szóló”-ról „13 éven felülieknek ajánlott”-ra. Matt Tolmach executive producer erre megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket, és egy másik interjúban leszögezte,

hogy sosem létezett a filmnek egy afféle korhatáros „fantomverziója”, mindig is 13 éven felülieknek szánták.

„Mindig is úgy emlegettük ezt a filmet mint 13-as besorolásút. Ahogy már korábban is mondtam,

ehhez képest akartuk kitolni az erőszakot a végsőkig.

Nekem személy szerint végig A sötét lovag lebegett vonatkoztatási pontként a szemem előtt, mármint hogy milyen messzire lehet elmenni a 13-as karikán belül” – tette hozzá a rendező, Ruben Fleischer.

Igaz, ami igaz, A sötét lovag annak idején szintén „13 éven felülieknek ajánlott” korhatár-besorolást kapott – de az is igaz, hogy a stábtagok, főleg a főszereplők közül senki sem panaszkodott Christopher Nolan rendezőre, amiért kivágott volna egy jó adag létező (és izgalmasnak tűnő) jelenetet. De mindegy is, a lényeg az, hogy október 4-től a saját szemünkkel is csekkolhatjuk a végeredményt, és eldönthetjük, hogy van-e hiányérzetünk.


(via Consequence of Sound)