Tom Holland lesz a táncos lábú Fred Astaire

A Marvel-blockbusterek ifjú sztárja maga is kiváló táncos, így jó választásnak tűnik a legendás előadóművész életrajzi filmjének főszerepére.

Tom Holland maga árulta el a Pókember: Nincs hazaút londoni promóciós fotózásán, hogy ő fogja alakítani Fred Astaire-t egy új életrajzi filmben. A Marvel-filmek ifjú sztárja így nyilatkozott az Associated Pressnek:

Én játszom Fred Astaire-t. A forgatókönyv egy hete készült el. Még nem olvastam, mert még nem adtak nekem belőle.

 

Az 1987-ben, 88 éves korában elhunyt Fred Astaire elsősorban olyan musicalekkel és táncos szerepekkel vált ismertté, mint a Frakkban és klakkban vagy az Egymásnak születtünk. Legismertebb partnere Ginger Rogers volt, akivel tíz filmben szerepelt és táncolt együtt.

Kép: Port.hu

 

Tom Holland egyébként maga is kiváló táncos, és ezt nem egyszer bebizonyította már különféle balettozós és Rhiannát utánozós videókban, valamint tévés haknikban:

(via NME.com)

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.